Hogyan lehet olcsón repülni Törökországba? Mindenki pár ezer Ft-os jegyekről beszél de én 30 alatt az istenér nem találok. és az csak oda.
Augusztus elején vagy Július végén szeretnék menni, és huszadika körül hazajönni. Megnéztem rengeteg oldalt ez oda vissza 60 ezer Ft.... ami nekem sajnos nagyon sok :( Több ismerősöm is azt mondja és több helyen is olvasom folyamatosan hogy 10-15 ezerér simán meg lehet oldani, de arról már senki nem beszél hogy HOL és HOGYAN? Tud nekem valaki segíteni vagy ezek csak ilyen legendák? Előre is köszönöm a segítséget!
22/L.
Engem is eléggé bosszant,hogy így felmentek az árak Isztambul felé.. Nem értem!
Korábban tényleg 7-15 ezres jegyekkel repültem én is..:/ (wizzair)
Elég szánalmas:D Nekem nem volt gondom a wizzairrel eddig,de nem értem mire fel engedi meg magának hogy egy jegy Isztambulba 80 meg 100 ezer forint:D még egy nagyméretű kézipoggyász sincs benne...
Egy fullos Turkish airlines jegy is olcsóbb:)
Én a nyári időszakra a Pegasust néztem meg a Pegasus +Turkish airlines kombót, de így is a legolcsóbbak,amiket eddig találtam olyan 45-50 ezer volt.
Utolso, en kezdem lassan a 40-50 ezres jegyeket is azonnal rakapando luxusnak erezni.. ha egyaltalan talalnek ilyeneket :D. De en most mar egy 311 eurosnak is orultem :'D.
Kerdezo, nem vagy buta, ennek orulok (sok lany idejon es akkora az arcuk, hogy csodalom hogy a profiljukba befertek :D), figyelj oda, aztan majd meglatod. Naluk a lanyra koltessel semmi problema, de ezt majd ugyis eszre fogod venni, ha pl elmentek egyutt reggelizni valahova (egy jo torok reggelit sose hagyj ki! :D).
Fogalmam sincs mi van most a jegyekkel, egy hónappal ezelőtt repültem én is, akkro a wizzair 21 ft volt oda-vissza nagyméretű kézipoggyásszal.
Döbbenek én is, arra gondoltam hogy a sok terrortáamdás miatt nem jön a szokásos nyári lehúzás, hogy menjenek a népek.
Azért is vagyok meglepett mert pl Larnacába augusztus végi indulással, ( mert megelégeltem az Istanbuli átszállást észak-Ciprusra) 40 ezer sincs a jegy, egy hónappal ezelőtt 70 körül volt, decemberben meg 150 ezer a wizzairrel! Szóval nonszensz árak ezek, és nem értem a "logikáját"
"Ha pasihoz mesz es nem o fizeti, de meg fel sem ajanlja, akkor ne menj. "
" A baratom torok, mindem honapban megyek hozza"
"torok ferfi pedig nem europai, ne alazd meg azzal hogy nem hagyod hogy gondoskodjon rolad"
"egy igazi muszlim ferfi sosem hagyna hogy ilyen koltsegekbe verd magad"
"Naluk a lanyra koltessel semmi problema, de ezt majd ugyis eszre fogod venni"
Kérdező!
Látod a válaszokból, hogy mekkora ribi a 75%-os csaj aki itt válaszolgat neked állandóan.
Csak ő átette a székhelyét Dubaiból ide Isztambulba.
Ne használd ki a pasast, mert a lekötelezettje leszel.
Amúgy miden török pasas az ilyen "szégyen-nők" miatt hiszi az összes európai nőről, hogy szintén ribi!!!!!!
a többihez még, 13-as vagyok.
Én sem engedtem a pasimnak hogy kifizesse. nem kérdezte, mondta hogy kifizeti, nem engedtem . Viszont mikor nála voltam semmit nem engedett fizetni, de olyan szinten sem hogy naptejre volt szükségem, és azt sem hagyta kifizetni.
Mikor dolga volt és egyedül sétálgattam, akkor adott pénzt , hogy abból költsek, vettem egy szendvicset meg kólát, a többit meg visszaadtam neki, látszott hogy csodálkozott. Az otthoniaknak vitt ajándékot is ki akarta fizetni, azt sem engedtem, viszont azért tényleg mérges volt mikor mondtam, hogy adok a vacsorába pénzt. Utána hagytam rá, modntam neki hogy többet nem ajánlom fel a pénzem, hagyom hogy ő fizessen mindent. Neki ez természetes volt, nekem meg az volt természetes hogy az eddigi magyar barátokkal legtöbbször elosztottuk a számlát, még érzelmi kapcsolatban is. Nekem legalábbis soem jött be ez a közös kassza vagy hogy a pasi fizet mindent..de nála láttam hogy ez természetes és sértés lett volna ha a kezébe nyomom a felét a fizetendő összegnek.
14-es mennyi rosszindulat kell ahhoz, hogy valakit akit nem is ismersz ilyen lesújtóan nyilatkozz róla? Gratulálok, kiállítottad a szegénységi bizonyítványodat magadról pár sorban.
Fogalmad sincsen az ottani párkapcsolatok működéséről, meg úgy egyáltalán szerintem bármiről se ezzel kapcsolatban, de azért a r*b*izés, meg a dubajozás, az megy... gratulálok. De ha már ennyire megy az észosztás, akkor kérlek áruld már el, hogy hogyan kellene megoldani ezt anélkül, hogy ne legyek ilyen "szégyen-nő". Speciel én diák vagyok, párom dolgozik, így még inkább magától értetődő, hogy nem én fogok havonta 200-300 eurókat repjegyre költeni, és természetesen ezt a párom nem is várja el tőlem amúgy sem. Ne haragudj, de nem tudom milyen férfi az, aki ezt elvárná, ha európai, ha indonéz, ha akármi lenne... Vagy akkor ne találkozzunk csak 7-8 havonta, amikor én össze gyűjtöm a repjegy meg az esetleges hotel felét, ha elmegyünk valamerre? Ne röhögtess, légyszíves. Senki nincs kihasználva, de mivel ennyi észt sugárzó megnyilvánulás után nem hiszem hogy fel tudod fogni, hogy egy kulturális különbségekkel bíró kapcsolat mivel jár, ezért nem gondolom, hogy fel tudnád fogni ennek a miértjét (pedig már leírtam ezt korábban).
Úgyhogy légyszíves, ne röhögtesd magad ki még jobban az ilyen nulla ismeretet tükröző válaszokkal, amikben csak nyíltan sérteni akarod a másikat (mert gondolom te éppen egy rossz kapcsolatban élsz, ahol esetleg a nő átvert téged - és ezért most minden nő rossz, tudjuk...). Helyette olvasd el az utánad szóló válaszát, ami világos leírja, hogy miért írtam azt, amit...
További szép estét Neked!
"a napi harom THY gepet sem turistak toltik fel"
Valóban nem, hanem az átszálló utasok, akik nem fognak Wizzair-rel utazni. Amúgy valóban kár érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!