Hogyan lehet olcsón repülni Törökországba? Mindenki pár ezer Ft-os jegyekről beszél de én 30 alatt az istenér nem találok. és az csak oda.
Augusztus elején vagy Július végén szeretnék menni, és huszadika körül hazajönni. Megnéztem rengeteg oldalt ez oda vissza 60 ezer Ft.... ami nekem sajnos nagyon sok :( Több ismerősöm is azt mondja és több helyen is olvasom folyamatosan hogy 10-15 ezerér simán meg lehet oldani, de arról már senki nem beszél hogy HOL és HOGYAN? Tud nekem valaki segíteni vagy ezek csak ilyen legendák? Előre is köszönöm a segítséget!
22/L.
A veszekedéshez nem szólnék hozzá. Szerintem a török emberek sem egyformák személyiségre, jellemre, úgy ahogy mi magyarok sem vagyunk tökéletesen egyforma gondolkodással megáldva, csak azért mert magyarok vagyunk, és bizonyos szokásaink, értékrendjeink hasonlóak. Minden ember más és más, mi a párommal megértettük és elfogadtuk egymást, mindketten alkalmazkodunk a másikhoz, nem csak egyikünk. Mindenki ismeri a maga társát, tudja mit vár el tőle és fordítva, és majd eldönti, ezzel az emberrel szeretne-e maradni. A saját párja alapján szerintem senki nem ismerheti a másikét és adhat tanácsokat, csak azért mert egy nemzetből, kultúrából származnak. Így én ehhez nem is szólnék hozzá, majd mindenki kitapasztalja a saját emberének személyiségét, oldalait, úgy ahogy itthon is, és nem a másik barátja alapján dönti el hogy milyen.
A kérdésem az lenne, nektek mi a véleményetek a mostani helyzetről? A repülőjegyem megvan, de nem tudom ki merjek-e menni ezekben a helyzetekben. Sosem voltam még külföldön, és ez most eléggé mély víz lesz, bár tudom hogy van aki vár és velem lesz ott, de azért a helyzet mégsem egyszerű, és hát félek, viszont nagyon menni akarok hozzá. Ti mit gondoltok, mennyire veszélyes, vagy jobb ötlet a maradás? Azokat kérdezem aki hozzám hasonlóan, utaznak, utaztak, és fognak utazni Törökországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!