Miert nem engedi a szuletesi evemet beallitani a Ryanair? Mas is tapasztalt hasnolot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 22:40
2/10 anonim válasza:
mert nem jó kategóriát válaszottál a jegynél. ha 16 alatt v akkor chil ha felette akkor adultra katt.
4/10 A kérdező kommentje:
felnott jegyet ir ki nekem a helyfoglalasnal de azt csak ugy adta
2016. jún. 12. 00:54
5/10 anonim válasza:
De már beírtad az adatokat egyszer?
6/10 anonim válasza:
Mert ha már egyszer megadtad az adataidat később már nem tudod változtatni online. Én is így jártam és fel kellett hívni a ryanair-t ami persze emelt díjas..
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, de a születesi datumomat nem kerte sehol... pedig le van foglalva a jegy
2016. jún. 12. 09:29
8/10 A kérdező kommentje:
E-mailt is küldött rola, hogy le van foglalva es visszaigazolt. Akkor nem is kell a születesi datum a jegfoglalashoz?
2016. jún. 12. 09:58
9/10 anonim válasza:
Hu most nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem az adatok majd az utasfelvételnél kellenek és akkor kell oda figyelni hogy minden jó legyen mert utána nem lehet változtatni.
10/10 A kérdező kommentje:
Irtam a chatbe egy ugyfelszolgalatisnak, azt mondta kuld egy e-mailt es minden rendben. A weboldalon meg mindig nm tudtam beirni
2016. jún. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!