Ryanair gépeken mely ülések mellett van ablak?
Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki emlékszik az ülésére és arra, hogy volt-e mellette ablak, vagy hasonló, szeretném, ha segítene, épp repjegyfoglalásban vagyok.2016. máj. 11. 13:58
2/12 A kérdező kommentje:
You don't say...
Én valahogy a sorokra gondoltam, de kösz :D
2016. máj. 11. 14:22
3/12 anonim válasza:
Oké, akkor még egyszer: minden A és F jelű ülés mellett.
4/12 anonim válasza:
En sem ertem. Az osszes A es F jelu ules mellett lesz ablak, minden sorban. Vagyis minden sorra jut egy ablak. De egyebkent kivalasztod milyen tipusu gep "alaprajzara" vagy kivancsi es meg is nezheted pontosan hogyan nez ki.
5/12 anonim válasza:
Meg a repjegy foglalasnal mikor seat selection van azt is egy repulogep rajza alapjan valaszthatod, szoval pontosan latni fogod.
6/12 anonim válasza:
Nincs minden szélső ülés mellett ablak. A 11A a legrosszabb ilyen szempontból, onnan gyakorlatilag egyáltalán nem lehet kilátni. A 12A és 12F mellől is hiányzik egy-egy ablak, de ezekről a helyekről ha kicsit előredőlsz, az előző ablakokon kilátsz.
7/12 anonim válasza:
... a szárny felett is hiába van ablak, csak a szárnyat nézegetheted...
8/12 A kérdező kommentje:
Tevedes egyebkent, nem minden szelso uleshez jut egy ablak, van olyan sor ami pont ugy esik, hogy az elotte levo ablakon alig lehet kilatni, a mogotte levon meg mar nem lehet.
Foglalasnal az ules kivalasztasnal nincsenek az ablakok felrajzolva, sajnos.
Mindenesetre talaltam kesobb egy ryanair forumot angol nyelven, ahol vazoljak a tobbiek h hova kell ulni ha az ember ablakot akar, a 29. sort nagyon dicsertek.
Koszonom a segitseget.
2016. máj. 12. 08:48
9/12 anonim válasza:
Ami persze semmit nem fog érni ha felhős idő van.
10/12 anonim válasza:
Milyen jo lesz majd ket emberen is atmaszni ha pisilni kell Nem is beszelve arrol ha menekulni kell.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!