Muszáj vagyok megvenni ezt a táskát?
A Ryanair kézipogyó szabályozása:Max.10 kg súlyú,55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász és egy, maximum 35 cm x 20 cm x 20 cm méretű kis táska vihető a fedélzetre utasonként*. Oké, ezt értem. De találtam egy ilyet a szabályzatban.
"A kézipoggyásztáska kizárólag a Ryanair.com oldalon vásárolható meg, és GARANTÁLTAN*elfogadjuk kézipoggyászként az összes Ryanair járaton.
*10 kg súlyig"
tehát vegyek meg 12ezerért egy kis vacak táskát, hogy felengedjék kéziként? Akkor is ha van sajátom, ami belefér a keretbe?
Ezt a kérdést :DDDDDDDDD
Dehogy vagy muszáj, annyiról van szó, hogy a Ryanair történetesen árul egy akkorát, ami pont az ő mérethatáruknak felel meg és azt a táskát veheted meg kizárólag a ryanair.com-on.
Nem azt jelenti, hogy kizárólag tőlük vásárolt táskával utazhatsz :D
Megnyugtatásként: soha nem repültem diszkont társasággal, tehát én is kicsit paráztam az út előtt a csomagok miatt. Méregettem a táskákat, kilókat, stb...Pl. azt sem tudtam, hogy be kell-e állnom a check-in pulthoz, ahol kígyózott a sor, vagy sem.
A legnagyobb kézitáskám is befért a keretbe, illetve vittem válltáskát, az is tökéletes volt méretileg. A vicces az volt, hogy se oda, se vissza meg sem nézték. Sőt, mivel nem volt hely fent a gépen (ezt még sorbanállás közben közölték), már eleve a raktérbe vitték. Amikor meg felszálltunk a gépre, egy csomó hely volt. Kicsit túl van lihegve szerintem ez a téma, vagy lehet, hogy máshol szigorúbbak, de szerencsére nekem egyáltalán nem voltak negatív tapasztalataim (Ryanair).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!