Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőjegy foglalásnál mit...

Repülőjegy foglalásnál mit jelent a latin betű?

Figyelt kérdés
Foglalni szeretnék 2 repülőjegyet a férjem és nekem, de az útlevélben szereplő nevünkben van ö betű, és ezt nem fogadja el a rendszer. Tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mit kell beírni, mert ha elrontjuk, akkor ugrott az egész utazás.
2016. ápr. 9. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Vicces, hogy egyes emberek milyen következtetéseket tudnak levonni másokról, egy kérdés alapján. Sajnos sokan egyből felsőbbrendűnek érzik magukat, ha jobban tudnak EGY bizonyos dolgot, mint más. Higgyétek el, ti is tudtok hülyeséget (legalábbis más számára hülyeségnek tűnő dolgot) kérdezni.
2016. ápr. 9. 22:55
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

"repcsiztem"

Ez a kismama/nők lapja kommandó valamelyik affektáló buta tyúkja lehetett. Óvatosan velük, az ilyenek szoktak gyereket vagy retikült maguk előtt lengetve parádézni a reptéren, amikor belefutnak egy szemétkedő poggyászellenőrzésbe és pótdíjat kell fizetni. Sokszor nem megbízható forrás.

Tényleg lehetnek mindenkinek hülye kérdései. A legtöbb légitársaság honlapján azt kérik, hogy írd be az útlevélben szereplő nevedet pontosan, csak latin betűkkel / ékezetek nélkül. Elég egyértelmű, hogy nem ö helyett oe vagy č helyett ch, mert az már nem egyezik az útlevélben szereplővel, az már több karakter.

2016. ápr. 10. 07:05
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

A György az Gyorgy. Ugyanúgy, ahogy a Mihály az Mihaly.

reptéri dolgozó voltam

2016. ápr. 10. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
35%

ezt még egy félkegyelmű szabolcsi közmunkás is tudná értelmezni.

latin betűkkel: ezt meg egy felkegyelmu szabolcsi kozmunkas is tudna ertelmezni.

2016. ápr. 10. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
azért, vazze, mert a félkegyelmű közmunkás valszeg soha életében nem küldött táviratot, azok pedig erre az oe, aa és hasonlókra szoktatták az embert. én is gyerek voltam még, amikor az emberek még küldtek táviratot, de emlékszem.
2016. ápr. 11. 01:26
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
#15 Te és a hasonlók, jobb lenne, ha elhagynátok ezt az oldalt. Nem való ez nektek..
2016. ápr. 11. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!