Aki repülővel utazik az az ember mind dolgozik? Egy sem munkanélküli?
Szerintetek akik repülővel utaznak azok az emberek mind dolgoznak?
Kezdjük ott,hogy a repülőjegyért fizetni kell ami nem annyiba kerül mint egy vonatjegy Budapestről Székesfehérvárig. Ott járonk ugye,hogy fizetni kell a repülőjegyért. Namost fizetni az tud akinek pénze van. Kinek van pénze? Hát annak aki dolgozik. Mert ha az ember nem dolgozik nincs pénze. Esetleg kap segélyt.
Az a kérdésem,hogy akiket a reptéren látunk fel le szállni a repülőre/repülőről tehát utazik az mind pénzes és dolgozó ember? Van olyan utas aki nem dolgozik,segélyt kap és szokott repülővel utazni?
Én spec dolgozok , ki tudnám fizetni a repülőjegyet de nem szoktam repülőn utazni mert nincs hova.
De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Elnézést a hülyén megfogalmazott kérdésért,de kíváncsi vagyok rá.
Kedves kérdező, ezt a mondatot hogy értetted?
+Sőt Magyarországon már két reptérről is megy gép nem is egy városba. Két nemzetközi reptér is van csak el kell menni valamelyikre:)"
Ki állította ennek az ellenkezőjét? xdd szerinted én nem repülőtérről indulok repülővel, vagy pl nem megyek ki oda? xdd fuh, szerintem te jobb, ha nem utazol :)
Azt én nagyon jól tudom ,hogy ott a sármelléki reptér is de onnan csak nyaralös járatok mennek amikor szezon van. Azt is ,hogy vannak még repterek Magyarországon de azok kicsik és csak sportrepülők vagy kisebb magángépek használják. És maradjunk csak Magyarországnál. Csak az a két Reptér van amiről állandóan mennek gépek Ferihegy,Debrecen. Csak aki pl. Szolnokon lakik és menni akar London,vagy Brüsszel st. Az szépen elvonatozik vagy Ferihegyre vagy Debibe. Ahonnan kedvezőbb a jegyár.
Nem szoktam tehát repülni de tisztában vagyok azzal is,hogy az árak nap mint nap változnak. Pl. volt egy olyan akció,hogy 2990 ft volt a jegy Milánóba Debrecenből. Nem is olyan régen volt.
Na de úgy látszik vannak itt ám sokkal okosabb emberek mint én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!