Aki repülővel utazik az az ember mind dolgozik? Egy sem munkanélküli?
Szerintetek akik repülővel utaznak azok az emberek mind dolgoznak?
Kezdjük ott,hogy a repülőjegyért fizetni kell ami nem annyiba kerül mint egy vonatjegy Budapestről Székesfehérvárig. Ott járonk ugye,hogy fizetni kell a repülőjegyért. Namost fizetni az tud akinek pénze van. Kinek van pénze? Hát annak aki dolgozik. Mert ha az ember nem dolgozik nincs pénze. Esetleg kap segélyt.
Az a kérdésem,hogy akiket a reptéren látunk fel le szállni a repülőre/repülőről tehát utazik az mind pénzes és dolgozó ember? Van olyan utas aki nem dolgozik,segélyt kap és szokott repülővel utazni?
Én spec dolgozok , ki tudnám fizetni a repülőjegyet de nem szoktam repülőn utazni mert nincs hova.
De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
Elnézést a hülyén megfogalmazott kérdésért,de kíváncsi vagyok rá.
Úristen, milyen életfelfogásod lehet..
Én pl egyetemista vagyok, nem dolgozom, mégis nagyon gyakran utazom repülővel. 3000 forintos jegyeket ki nem engedhet meg magának? Más ennek a tízszeresét elcigi egy hónap alatt.
Egyébként nem csak munkából lehet jövedelemhez jutni. Pl van egy kiadott lakásod, ösztöndíjat kapsz, eladod a kertedben szedett gyümölcsöt stb..
Az meg mi, hogy nincs hova utaznod repülővel? xd hogy érted?
Utolsó. Nincs rokonom külföldön. Ni cs kihez minek mennem. Volna rá pénzem. Ha azt mondod,hogy menjek kirándulni csak arra meg azt válaszolom,hogy nem szeretek kirándulni.
De úgy csak kipróbálom majd a repülőt milyen.
Magyarországról indul olyan városokba gép,hogy reggel megyek este otthon vagyok egy napra megyek pár órát ott töltök és kész.
Egyébként én is egyetemista vagyok csak levelezőn.
"Magyarországról indul olyan városokba gép,hogy reggel megyek este otthon vagyok egy napra megyek pár órát ott töltök és kész."
Persze, a forgalmasabb helyekre megy hajnali járat, ami jellemzően itt éjszakázik, és késő este ér be az utolsó.
Csak olyat válassz, ahol nem hosszú órák mennek be a városba való be- és kijutással.
"Egyébként én is egyetemista vagyok"
Le mertem volna fogadni...
Ez egy borzasztóan rossz általánosítás.
1. Van olyan, hogy spórolás, diákmunka.
2. Van olyan, amikor egy fapados repülőjegy ugyan annyiba kerül, mint egy nagy bevásárlás. 5000 Ft
annak idején (kb. 8 éve) Milánoba mentunk a barátnommel 5500 ft-ért oda-vissza..vonattal, stoppal haladtunk tovább, kempingben szálltunk meg. nem kellett sok pénz hozzá..
mostanság a munkanélkuli barátnom pedig ugy jár ki hozzánk, hogy kuldjuk neki a repjegyet. (kb. 18 ezer ft oda-vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!