Van valami türelmi idő ha az ember menet közben lett munkanélküli? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeptemberig járunk bölcsibe, utána ovi, ha idő közben úgy alakulna hogy itthon maradok, kitehetik a gyereket? Kivenni nem akarjuk, szeret járni, szeretik, megszokta a közösséget.2016. jan. 27. 13:24
1/23 A kérdező kommentje:
Felkerult hogy átmenetileg itthon maradnék, ilyenkor kitehetik a gyereket a bölcsibol, vagy erre a fél évre békén hagyják? Volt valaki hasonló helyzetben, mondták hogy van türelmi idő amíg újra munkába áll. Nyáron van szünet,kB. 5 - 6 hónapról van szó.
2016. jan. 27. 13:29
2/23 anonim válasza:
Nem kell közölni, hogy otthon vagy...tudom, hogy kell a hely a dolgozó anyáknak. Én munkahelyet váltottam, a kettő között otthon vtam 2 hetet, de nem is szóltam, hogy módosítsák a munkahelyeről szóló információkat, soha nem kérdezte senki.
3/23 A kérdező kommentje:
Nem merek eljonni, mert félek, hogy kirakjak a gyereket. Érdemes erről beszélni a vezetővel vagy a nevelőkkel?
2016. jan. 27. 13:33
4/23 A kérdező kommentje:
Az más, mert el tudtál helyezkedni, én most átmenetileg nem helyezkednek el.
2016. jan. 27. 13:34
5/23 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy 1 hónap a türelmi idő, ennyi időt adnak, ha ez alatt nem talál újra munkát valaki, akkor kiteszik a gyereket a bölcsiből. De ez eltérő lehet minden bölcsiben, uh kérdezz rá szerintem. Attól is függ mennyien jelentkeztek a bölcsibe.
6/23 A kérdező kommentje:
Ez aranyos..
2016. jan. 27. 14:45
7/23 A kérdező kommentje:
Google ez az de ha még rakeedezek az elég fura..
2016. jan. 27. 14:45
8/23 anonim válasza:
Nem fura, ha rákérdezel.
Mond meg, hogy a füledbe jutott, hogy leépítés miatt lehet, hogy pár embert el akar küldeni a cégetek. És ha esetleg te is köztük lennél, akkor mennyi időd van új munkahelyet találni.
Aztán ha később rákérdeznek, mondhatod, hogy szerencsére nem küldtek el.
9/23 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet köszi, csak ha még időközben kiderul hogy otthon vagyok az nagyon kínos lenne.
2016. jan. 27. 14:53
10/23 anonim válasza:
Ha a ti bölcsitek olyan, hogy csak olyan gyerekeket vesznek be, akiknek dolgoznak a szülei és nem otthon vannak, akkor biztos hogy elküldik a gyereket ha megtudják hogy már nem dolgozol. Viszont biztos, hogy van türelmi idő, de az biztos nem fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!