Van valami türelmi idő ha az ember menet közben lett munkanélküli? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeptemberig járunk bölcsibe, utána ovi, ha idő közben úgy alakulna hogy itthon maradok, kitehetik a gyereket? Kivenni nem akarjuk, szeret járni, szeretik, megszokta a közösséget.2016. jan. 27. 13:24
11/23 anonim válasza:
De minek kéne megmondani,hogy nem dolgozol?! ORvos egy hónapra tud adni igazolást,hogy javasolja a bölcsit egyébként.
12/23 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom van aki otthon van a picivel, nagy pedig jár de szerintem ez más eset. Fél évvel az ovi előtt elküldeni szerintem azért durva.
2016. jan. 27. 15:49
13/23 A kérdező kommentje:
Igen de nekünk még fel év van hátra kábe.kiderulhet és az meg elég ciki
2016. jan. 27. 15:50
14/23 anonim válasza:
kérdező, de minek félsz hogy kirakják a gyereket, ha már úgyis otthon leszel? Legalább lenne időd vele foglalkozni kicsit.
15/23 A kérdező kommentje:
Azért mert be szokott egy közösségbe onnan nem akarom kivenni szeptembertől pedig ovi.
2016. jan. 28. 10:11
16/23 anonim válasza:
szeptembertől úgyis más közösségbe kerül, tehát nem oszt nem szoroz hogy most otthon van-e veled, vagy pedig bölcsiben.
17/23 A kérdező kommentje:
Azért mert be szokott egy közösségbe onnan nem akarom kivenni szeptembertől pedig ovi.
2016. jan. 28. 13:18
18/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg igen.
2016. jan. 28. 13:18
19/23 anonim válasza:
szóval csak nem akar vele lenni:-) értem én...
20/23 A kérdező kommentje:
Nyilván.. A te.. agyad szerint
2016. jan. 28. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!