Kézipoggyászként milyen táskát szoktak felvinni?
A múltkor kb. fél órát elcsesztünk a beszállás idejéből, mert néhány egyén elég sajátosan értelmezte a korlátozásokat, és akkora bőröndöt akartak felvinni kézipoggyászként, amit én 2 hetes nyaralásra viszek és jó pénzért feladok. :D
Szóval arra figyelj, hogy a mérethatárba beleférj. Már kevésbé szigorúak, mint régen, szóval egy kilógó fogantyúba vagy kerékbe nem fognak belekötni, de nagyon ne térj el az előírttól.
A legtöbb ember a kis gurulós bőröndöt preferálja, annyiból kényelmes, hogy lehet húzni ha nehéz.
Én inkább az utazótáska fazont szeretem, sokkal többet tudok belepakolni, mint a bőröndbe, mert rugalmas, tömhető. 2 centivel hosszabb, mint a megengedett hossz, sosem kötnek bele, gyakran repülök. A szélessége és a magassága megfelelő. 1 hétre is be tudok pakolni egy ilyenbe.
A kézipoggyászon felül egy kistáskát is felvihetsz, nekem ez a rendes kézitáskám.
De amúgy akár Tescos szatyor is lehetne a kézipoggyászod, ez nem számít, amíg megfelelő méretű.
valahol olvastam hogy a kézipoggyász mérete kb 55x40x20
Lehetséges hogy ebbe valaki belepakol alapvető ruhákat meg pár kacatot egy utazásra ha a szálláson lesz mosási lehetősége?
Ha vki megtömi a zsebét, pl telefont meg kisebb dolgokat tesz bele azt kipakoltatják és a kézipoggyászhoz teszik?
Nekem egyszerűbbnek tűnik ha nem kell feladott poggyászt vinni.
hogy érted hogy belegyömöszölni?
Ha a táska nem merev falú akkor összelehet nyomni ellenőrzéskor hogy a méretbe beleférjen?
"Ha vki megtömi a zsebét, pl telefont meg kisebb dolgokat tesz bele azt kipakoltatják és a kézipoggyászhoz teszik?"
AMikor átmész a tranzit kapun mindent ki kell venned a zsebeidből, nem lehet nálad semmi fémes dolog.
Sok helyen az övet is le kell venned.
Ha átjutottál, és a kézipoggyászod is átjutott, akkor mindent bepakolhatsz újra a zsebeidbe.
Kézipoggyász bármi lehet ami megfelel a méretnek.Láttam sokszor, hogy valaki sima bevásárlószatyorral jön fel, mert az a kézipoggyásza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!