Lehet repülőre gitárt felvinni kézipoggyászként?
Nem viheted fel.
Csak túlméretes poggyászként adhatod fel, légitársaságfüggő, hogy mennyiért.
Én biciklit vittem ki 15000 forintért
jegyet csak beszállókártyával kaphat, viszont ha így utazik , akkor át kell esnie a biztonsági ellenőrzéseken és be kell tudnia kötni magát.
Menj el a HIVATALBA és kérj rá gyámságot, így te leszel hivatalosan is a segítője.
En az USAba utaztam ket ismivel. Az egyik egy hegedut a masik egy csellot hozott magaval. Mivel a homerseklet miatt ezeket a hangeszereket nem lehet a csomagterben szallitani, igy felvittuk magunkkal. A hegedut a felso taroloba, a csellot a stewie hatravitte valahova eldugni.
Visszafele ugyanigy, csak meg nalam is volt egy basszusgitar egy puha tokban. Felraktam a felso taroloba mindenkinek a taskaja tetejere. Azt hittek valami egyuttes vagyunk :)
Szoval szerintem felviheted. Sot, inkabb vidd fel ha jot akarsz. Persze elotte kerdezd meg a legitarsasagot!
Huu, ez nagyon repcsi fuggo. Tenyleg kerdezd meg a legitarsasagot.
A nagy geppel mikor mentunk oda felfert a b.gitar, a kisgepen (Eu-n belul) meg beallitottam az ablak es a terdem koze, a csellot meg a stewardess vitte hatra es rakta le valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!