Cigit lehet felvinni a repülőre?
Figyelt kérdés
Most jún. 10edikén utazok törökbe 10 napra és szüleim nem tudják hogy cigizek ezért ott nem tudok venni mert nem adnak pénzt. A repülőre vihetek fel egy dobozt ? Vagy ha átvilágítják akkor megnézik ? Vagy a nagy bőröndöket át sem világítják ?2011. jún. 7. 21:03
1/5 anonim válasza:
Lehet felvinni simán, nincs a tiltólistán. Nekem a kistáskámban is volt 1 nyitott doboz + a kézitáskában vittem még 1 kartonnal. Nem is mertem volna a bőröndbe tenni, nehogy lenyúlják a csomagtérben.
2/5 A kérdező kommentje:
és nem ellenőrizték vagy nézték át a cigiket ? egyébként meg köszönöm a választ!
2011. jún. 7. 22:00
3/5 anonim válasza:
rég volt de onnan tudom hogy lehet,mert bementem rágyújtani olyan helyre ahol szigorúan tilos (ahová becsekkolás után,gépreszállás előtt vagy) mer már nem bírtam,így nyilván volt nálam cigi
4/5 hollófernyiges válasza:
Feladott csomagba azt teszel amit akarsz, de azért kereskedelmi mennyiséget ne rakj bele, mert minden országban meg van szabva hogy mennyi cigarettát és piát vihetsz be vámmentesen. Kézpoggyászban sem szólnak 1-2 dobozért amíg nem gyújtasz rá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat sokat segített !
2011. jún. 8. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!