Repülőre tudok felvinni bébiételeket? Kb 15 üveg.
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 06:53
1/7 anonim válasza:
Nem fogják mind a 15-öt felengedni, hiszen nyilvánvaló, hogy nem fogja mindet megenni. Csak a csomagodban tudod feladni, gondosan kipárnázva, kézipoggyászban nem viheted fel. És valószínű, hogy így is rá fognak kérdezni. Ha úgy vélik, meg kell nézniük, akkor ki is fogják veled bontatni, hogy megkóstold, persze ez ritka.
2/7 anonim válasza:
Üveget úgy tudom sehogy nem vihetsz fel. Még a PET-palackkal is problémáznak, kivéve ha a belső boltban veszed meg. Dupla áron.
3/7 anonim válasza:
nem viheted fel mert folyadéknak minősül ( a nutella meg a lekvár is folyadéknak minősül)... 100ml folyadékot lehet felvinni külön átlátszó műanyagzacskóba csomagolva (amit a reptéren adnak), hogy 1 db bébiétellel kivételt tesznek-e, a szabály az szabály... hívd fel előtte a repülőteret és kérdezd meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem kézipoggyászban vinném. 1 hétre mennénk nyaralni, és az ottani mindennapos "ebédje" lenne a picinek.
2010. jún. 30. 09:05
5/7 anonim válasza:
Mi néhány napja utaztunk repülővel Korfura, és én is gondban voltam a bébiételek miatt. Végül a feladott poggyászba tettem az üvegeket jó sok ruha közé csomagolva. Egyenként be is zacskóztam őket, ha esetleg eltörne, ne ömöljön ki. Nem lett semmi baj, megérkeztünk szerencsésen, a bébiételek is. Egy üveggel tettem a kézipoggyászba, azt mondtam is a biztonsági ellenőrzéskor, de nem vetették ki. A sztyuvik nagyon aranyosak voltak, megmelegítették nekünk, úgyhogy a babám meg is ette az út alatt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Jaj de jó, hogy akkor tudunk vinni.
:) :) :)
2010. jún. 30. 11:24
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy tudsz vinni. Feladott csomagban bármi lehet, amely az utazásból nincs kizárva, és a folyadék - bizonyos kivétellel - nincs. Tehát oda pakolhatsz nyugodtan.
A kézipoggyászba is vihetsz fel folyadékot, egyenként max. 100 ml-es kiszerelésben, maximum 1 liter űrtartalomig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!