Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Condor légitársasághoz lehet...

Condor légitársasághoz lehet felvinni édességet? (Csoki, keksz, cukor)

Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Csak milkát, oreot és koronás cukrot.
2016. jan. 19. 19:15
 2/10 tothp ***** válasza:
15%
Csak amit ott vettél a duty free-ben. A kézi poggyászban nem lehet élelmiszer.
2016. jan. 19. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Miert ne lehetne...? Nem folyadek, nem robbanoszer, siman felviheto.

#2: ez igy, ebben a formajaban hulyeseg. A repulogepre elelmiszer felviheto, maximum a celorszagba nem viheted be (pl. Ausztraliaba semmilyen hust, huskeszitmenyt, es meg van par hely).

2016. jan. 19. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

#3 Ezt el is tudod hitetni a biztonságiakkal??

Ez így ebben a formában nem igaz.

Legyen jó beszélőkéd!

2016. jan. 19. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene elhitetni? Semmi nem tiltja.
2016. jan. 19. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biztos lehet. Nemsokára mi is utazunk a condorral, 12 órát fogunk repülni, a fedélzeten 2x, maximum 3x fognak ez idő alatt enni adni. Gyerekkel megyunk, így kizárt dolog, hogy ne vigyek neki valami plusz kajat( kekszre gondoltam, vagy vmi hasonlóra), mert biztos megehezik, amit ott adnak az nem sok, vagy lehet nem is fogja szeretni. Sokat repülünk, más járatokra is vittem mindig, sőt még almát is, volt hogy szendvicset (a gyereknek mert válogatós ám) sosem volt belőle gond.
2016. jan. 19. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Fel lehet vinni barmit kiveve folyadekot 100ml felet.De ha a vizsgalat utan veszed akkor folyadekot is lehet barmennyit.
2016. jan. 20. 01:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocsánat, ne keverjük..

Ez nem légitársaság függvénye, az előírások egyetemesek a biztonsági vizsgálat tekintetében.

2016. jan. 20. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazad van utolsó, akkor javítok. Sok reptérről mentem ugy hogy volt nálam különböző kaja, nasi, es sosem szóltak a vizsgalatnal.

6.

2016. jan. 20. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Sok sikert a 12 órához..

Volt részem benne (AirFrance), készül rá lélekben az ember, tudja ez az ára azoknak az élményeknek, amiért odamegy.

Elviselhető....

2016. jan. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!