Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan működik az utazás...

Hogyan működik az utazás repülővel az USA-ba 1 londoni vagy müncheni átszállással?

Figyelt kérdés

Odáig stimm hogy a check in pulthoz kell menni ahol a poggyászt veszik át és elkérik a papírokat.

A repülőjegyen rajta van hogy melyik pulthoz kell menni? minden légitársaságnak van saját pultja?

Vissza adják a papírokat vagy csak a végállomáson?

Mi az a beszállókártya amit adnak? mi van rajta ami egy utasnak fontos?

Hova kell menni check in után? őket érdekli az hogy én európán kívül utazok? Vagy már pesten is elkérik az útlevelet?

Átszállás hogy működik? állítólag egy tiszt faggatja a turistákat hogy hova megy, mi célból, kihez. Ehhez a tiszthez elvezet valaki vagy nekem kell megtalálnom? Mi van ha nem megyek oda hozzá? ő ad egy papírt amit felszálláskor mutatnom kell?

Vagy csak akkor van ott a tiszt mikor megérkezek usába?

Lövésem sincs hogyan működik az egész. Örülnék ha valaki képekkel is tudná illusztrálni nekem.

A repülőjegy árakat nézegettem és 1 átszállással tudnék utazni kb 1 óra 15 perces várakozással a következő járatig. Ez az idő sok vagy kevés ?

A csomagot fel kell venni vagy automatikusan átrakják a másik gépre?

ja és mi az az online check in?

2016. febr. 1. 18:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A nevem alapján tudják hogy vettem repülőjegyet?
2016. febr. 1. 21:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, de jó ha nálad van az az e-mail, már csak azért is ha az USA-ban a tiszt kérné a visszaútra szóló repjegyet.
2016. febr. 1. 22:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Nyomtasd ki az emailt és vidd magaddal. Márcsak azért is, hogy ha ilyen izgatott vagy már most, el ne felejtsd, hogy mikor indul a repülő.

Különben ha müncheni átszállással mész, akkor Ferihegyen nem lesz útlevélellenőrzés, csak Münchenben.

1:15 az átszállásra erősen határeset. München és London is nagy repülőtér. Meg lehet csinálni, de neked jobb lenne talán hosszabb átszálló idő, mert elsőre könnyen lehet, hogy bénázni fogsz.

2016. febr. 2. 00:36
 14/15 anonim ***** válasza:
München MCT 30 ill 35 perc termináltól függően ne viccelj velem hogy 75 perc kevés. Szó szerint kétszer átszállsz ennyi idő alatt, ez nem London.
2016. febr. 2. 03:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha ugyanabban az e-mailben benne van az egész utad, akkor valószínűleg egy foglaláson van, és nem kell felvenned a csomagodat átszállásnál, de azért a biztonság kedvéért kérdezz rá Ferihegyen, amikor leadod!

Viszont ha EU-n kívül is van átszállásod, akkor fel kell venned, hogy megmutathasd a vámosoknak (ha kérik), aztán pedig vissza kell tenned a szalagra.

2016. febr. 2. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!