Párizsba utaznánk vonattal 2 felnőtt + 2 gyerek - feltétlen szükséges-e útlevél? Ill. : - hogyan juthatnánk el a legkevesebb átszállással ( lehetőleg nem drága pénzért )?
Útlevél nem szükséges, elég a személyi.... viszont én mindig személyivel és útlevéllel utazom, külön-külön tartva. Ugyanis ha kirabolnak, elveszítem, akkor van másik, nem kell szaladgálni a követségre meg félni, hogy mi van, ha ellenőriznek, stb...
A vonat árakat nem tudom pontosan, de manapság egy fapados szinte hasonló áron van és sokkal kényelmesebb. A repülőt teljesen kizártátok?
"2 gyereket vonatoztatnád? Normális vagy? "
A 2. válaszoló vagyok, hát nem írtam le így, de konkrétan ez fordult meg a fejemben. Nem tudom, hány évesek a gyerekek, de én a 6 és 8 évessel mentem Budapest-Keszthely vonalon, Budapest-Debrecen vonalon.... hááááát, sz.pás.
12-14 éves korom között voltam Budapest-Bukarest, meg egyszer Budapest-Németország útvonalon (oda-vissza mind a kettő) és nem volt egy leányálom, arra emlékszem, hogy halál unalmas volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!