Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párizsba utaznánk vonattal 2...

Aupcy kérdése:

Párizsba utaznánk vonattal 2 felnőtt + 2 gyerek - feltétlen szükséges-e útlevél? Ill. : - hogyan juthatnánk el a legkevesebb átszállással ( lehetőleg nem drága pénzért )?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Tudod jól, hogy nem feltétlen szükséges az útlevél egy schengeni országba, hacsak nem utazol át olyanon, ami nem része az egyezménynek...
2013. jún. 3. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Útlevél nem szükséges, elég a személyi.... viszont én mindig személyivel és útlevéllel utazom, külön-külön tartva. Ugyanis ha kirabolnak, elveszítem, akkor van másik, nem kell szaladgálni a követségre meg félni, hogy mi van, ha ellenőriznek, stb...

A vonat árakat nem tudom pontosan, de manapság egy fapados szinte hasonló áron van és sokkal kényelmesebb. A repülőt teljesen kizártátok?

2013. jún. 3. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
2 gyereket vonatoztatnád? Normális vagy? A fapados repülő 2 óra alatt ott van Párizsban, közel sem annyi nyűg, mint a vonat.
2013. jún. 3. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:

"2 gyereket vonatoztatnád? Normális vagy? "

A 2. válaszoló vagyok, hát nem írtam le így, de konkrétan ez fordult meg a fejemben. Nem tudom, hány évesek a gyerekek, de én a 6 és 8 évessel mentem Budapest-Keszthely vonalon, Budapest-Debrecen vonalon.... hááááát, sz.pás.

12-14 éves korom között voltam Budapest-Bukarest, meg egyszer Budapest-Németország útvonalon (oda-vissza mind a kettő) és nem volt egy leányálom, arra emlékszem, hogy halál unalmas volt az egész.

2013. jún. 3. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A fapados repülő tényleg olcsóbb, mint a vonat, nem érdemes vonatozni. Természetesen ahhoz is elég a személyi.
2013. jún. 3. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Zürichi vagy müncheni átszállással megoldható, de megeszem a kalapom, ha a retúr kijön fejenként 60-80e alatt. A repjegy meg mondjuk 30.
2013. jún. 3. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!