Utazott már valaki Bécsből 1 átszállással Ausztráliába (Melbourne, ami nekem aktuális) Vélemények róla, és melyik társaságnál tettétek ezt?
Baromi hosszú az út. Épp emiatt Lufthansával semmiképp ne menj! Singapore airlines a személyes javaslat. Kellemesesn el tudod tölteni az időt, ha nem tudsz aludni a kb. 13 és még plusz 8 órát. A stewik kedvesek.
Egyszer utaztam Lufthansával, soha többé az életben ilyen hosszú útra!! Én Budapest Frankfurt Singapore útvonalon repültem két átszállással.
Mennyire engedik a sétálást ilyen hosszú úton a gépben? - teljes mertekben. Amig az "oveket tartsak bekapcsolva" felirat nem vilagit (vagyis persze nem magyarul ;) addig annyit setalsz amennyit akarsz.
En ilyen hosszu utakon hatra szoktam menni, ahol a stewik amugy dolgoznak kajaztatas kozben, es ha epp nincs egyik sem utba, akkor lenyomok nehany gyaksit: guggolas, fekvotamasz, labemeles stb. Mindegy, csak mozogj! Sot, ha mar mindenki alszik, akkor elnyujtozhatsz a sorok kozott, hogy a gerincedet kinyujtsd. Persze nem tul tiszta a padlo, de semmi nem tiszta a repulout kozben, szoval ne foglalkozz vele, en mindig ugy vagyok, hogy fo a kenyelem es viszek valtoruhat, leszallas elott atoltozom tiszta (illatos:) ruhaba :)
> Londonbol van kozvetlen jarat oda, 22 oran at le sem szall a gep.
Ez nem igaz! Nincs kozvetlen jarat! Olyan van, amelyikrol neked nem kell leszallni de a gep attol meg landol Szingapurban, Hong Kongban, melyik hol, hogy tankoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!