Nagyipapi kérdése:
Hol lehet az éjszakai várakozást a reptéren biztonságban eltölteni? A gépem 6. o5 kor indul - Találkozás 4. 00-kor lesz. ) Este 22.20-kor érek a Népligetbe vidékről + a kiutazás a repülőtérre - tehát kb. éjféltől 4. oo ig kell várakozni.
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 11:49
1/7 anonim válasza:
Bent a reptéren, 4 óra az semmi, én már számos éjszakát töltöttem a világ különböző repterein mindenféle gond nélkül.
2/7 anonim válasza:
4 óra egy reptéren az semmi. Egy teljes éjszaka is biztonságos. Miért ne lenne az?
3/7 anonim válasza:
A repterek (kivéve fekete afrika) biztonságos helyek. De ha félsz fogadj,testőrt.
4/7 anonim válasza:
Vigyél magaddal olvasnivalót, vagy keresztrejtvényt. Egy flaska üdítő is jól fog.
5/7 anonim válasza:
A népligettől elmetrózol kőbányáig. Ott átszállsz a reptéri buszra. A népligettől kb 30 perc az út a reptérre, nem tom mennyit kell majd várni a buszra. Szóval sztem 23-ra simán kint leszel. Ha bemész a reptérre, és becsekkoltál, bárhol lepihenhetsz. A legkényelmesebb széket befoglalod, elfekszel, és alszol. Vagy olvasol, vagy bármi.
6/7 anonim válasza:
" Ha bemész a reptérre, és becsekkoltál"
Check-in általában két órával indulás előtt nyit.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 26. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!