Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan jutok ki a Nyugatiból...

Hogyan jutok ki a Nyugatiból a Ferihegyi repülőtérre? No Taxi!

Figyelt kérdés
Vonattal terveztem, de állítólag onnan még busszal tovább kell menni az indulási részhez.

2013. okt. 29. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tovabb bizony, merthogy vasuti megallo az I. terminalnal van, azt meg ugye bezartak... Tehat vagy marad a taxi, vagy buszozol....
2013. okt. 29. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Esetleg a 3-as metróval Kőbánya Kispest megállóig, onnan ha jól tudom megy reptérre busz.
2013. okt. 29. 13:33
 3/9 anonim válasza:
off: Nem tudjátok, hogy a reptérre menő buszra fellehet szállni bkk bérlettel?
2013. okt. 29. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, igen. Már régen utaztam rajta, akkor sima BKV bérlettel mentem.
2013. okt. 29. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

"Esetleg a 3-as metróval Kőbánya Kispest megállóig, onnan ha jól tudom megy reptérre busz."

Ne bonyolítsd az életét!! Lehet menni 3-as metróval de jóval több ideig tart! Egyedül akkor jó megoldás ez ha óriási hóakadály miatt mondjuk a vonatok nem igazán járnak.

Kérdező: Nyugatiból legegyszerűbb és leggyorsabb ha vonattal mész Ferihegy megállóig és ott felszállsz a 200-as (reptéri) buszra. Rengeteg vonat jó oda, mivel sok vonat útja csak Ferihegy után ágazik el az ország különböző részeibe, szóval itt még sok vonat jár, nézd ki elvira.hu-n a menetrendet.

BKV bérlet a vonatra is jó Nyugatitól Ferihegyig, meg aztán a 200-as buszra is végig.

2013. okt. 29. 14:35
 6/9 anonim válasza:
0%
Tudom, h írtad, h taxit ne, de 2500 forint egy tranzit út, majdnem annyiból úszod meg a jegyekkel is(na jó nem, de 1000-1500 forinton nem éri meg spórolni.
2013. okt. 29. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mirol beszelsz tranzit ut 2500 ft???Hmm,az regen volt,minimum 5000 ft.Nem reg,taxival jottek ismeroseim a repterrol,tobb mint 5000 ft-ot fizettek,talan tudod 1 jo honapja egyesitetek a tarifakat.Ha utazom(surun szoktom)a Nyugatibol kimegyek a Kobanya Kispest metrovegallomasaig onnan meg az expresszel egyenesen Ferihegy.Ha tomegkozlekedest hasznalsz repterre kijutashoz,nem kerul tobbe mint 7-800 forint,belertve 1 atszalast.
2013. okt. 29. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
nyugatitol kb 8000 ft a taxi a repterre....a 2500 ft os valaszolo utoljara a Rakosi rendszerben taxiyhatott a repterre ha ilyen arakat ismer
2013. okt. 31. 02:29
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ha utazom(surun szoktom)a Nyugatibol kimegyek a Kobanya Kispest metrovegallomasaig onnan meg az expresszel egyenesen Ferihegy"

Vonattal gyorsabb és arra is jó a bkv bérlet! Ferihegy vasútállomástól persze szintén 200-as busz kell de összességében lényegesen gyorsabb mint metróval zötyögni végig a városon.

Ez a 2500-as taxi amúgy jó vicc :DDDDD

Mondjuk ha annyi lenne akkor is drága a vonat+busz vagy metró+busz kombinációhoz képest, amely kb. 700Ft. De rég volt az annyi. Már áremelés előtt se állt meg a taxi 4000Ft alatt egy Nyugati-Reptér távon. Most hogy emeltek 7500Ft körül lehet ezen a távon. Feltéve hogy legrövidebb úton megy a taxis és nem kell sokat állni lámpáknál/dugóban.

2013. okt. 31. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!