Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért akar 3 órával előbb...

Miért akar 3 órával előbb kimenni a repülőtérre?

Figyelt kérdés
Apa mindig kirángat 3 órával előbb pedig még beszállókártyánk is van,aztán ott ülünk órákig a padokon,ez miért jó?
2013. júl. 9. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!
2013. júl. 9. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezért, mert nehogy dugó/balesett legyen útközben és emiatt lekéssétek a gépet és úgy van vele, hog yinkább ott várjatok. Vagy még azt is el tudom képzelni, hogy mivel nem utazik mindennap így maga a repülés egy nagy dolgo számára és szeretné, hogy minden rendben menjen.

Én egyszer lekéstem a repülőt, na azóta igyekszem én is kb. 2 órával előbb kiérni

2013. júl. 9. 09:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert kiszámíthatatlan. Mi van ha defektet kap a kocsitok? Tudom, be lehet taxizni, de az autó? Ott hagyjátok, lyukas kerékkel az út szélén?

A reptéren is ugyanígy közbejöhet bármi, csoportok, későn nyitó check-in pult, tömeg az útlevélellenőrzésen..

2 órát inkább bírj ki a seggeden, minthogy egy 400-500 ezres nyaralásról lemaradjatok.

2013. júl. 9. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor 2 órával előbb kint voltam, de annyira bénáztak az utasfelvételnél és akkora sor volt, hogy mire átjutottam az ellenőrzésen, már a final call-t mondták be a járatra... úgyhogy kiszámíthatatlan.

Persze ha van beszállókártya és csak kézipoggyásszal utazom, akkor kicsit lazábbra veszem a kiérkezést.

2013. júl. 9. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert bármi történhet. Ez nem olyan, mint a vonat, hogy na bumm megyek a következővel ha elkésem.

Különben sem kell ülni a padon egész idő alatt, szerintem egész jó lett a terminál, rengeteg bolt van, lehet nézelődni, nagyok az ablakok lehet látni az érkező/induló gépeket, olvashatsz is (mondjuk útikönyvet a nyaraláshoz), beszélgethetsz is apukáddal, könyörgöm nyaralsz találd már fel egy kicsit magad :)

2013. júl. 9. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
lehet azert, mert a tengerentulra utaztok, oda pedig 3 ora az eloiras. Meg egy cavity search be is belefuthattok.
2013. júl. 9. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert lehetnek meglepetések. Pl. Berlinben előttem egy Németországból hazaköltöző arab família csekkolt be anno a Malév gépre, voltak úgy 40-en, legalább 200 bőrönddel. Épphogy elértük a gépet.
2013. júl. 11. 23:47
 8/9 anonim válasza:
Tényleg! Ha fapadossal (online checkin, kézipoggyász) utazok, akkor mennyivel korábban érdemes kimenni, mint a felszállás? Vagy mi a minimum idő?
2013. júl. 12. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
40 perc a minimum, de ha 40perccel elobb ersz csak oda, akkor szinte biztos, hogy lekesed. Ha csak kezid van es online checkint valasztottal, akkor is minimum 1oraval legyel ott indulas elott.
2013. júl. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!