Milyen ruhában menjek a repülőtérre?
Azért hűvösebb van szóval ne öltözz annyira lengén.
Nem kell hosszú ruha. Én is tavaly ennél melegebb idő volt és csak egy miniruhát meg egy balerina cipőt vettem fel. Akkor a gépen volt kb 20 fok körül, de vittem magammal egy cipzáros pulcsit, ha fáznék de csak akkor vettem fel amikor már felszállt a gép mert igazán akkor fáztam de amikor már megszoktam a 20 fokot akkor e is vettem. Meg ugye számít az is hogy hova repülsz, mert ha ott hűvösebb van akkor kapkodhatsz valami ruha után. Ahová én mentem ott éppen esett az eső és elég furcsa volt egy nagy pulcsiba meg szoknyába ott mászkálni esernyővel. Szerencsére ne kellett sokat mennünk mert a bátyám a közelben parkolt. Mivel ő már pár éve ott lakik Hollandba.
Keszulj fel a hidegre es akkor nem fog csalodas erni. Vagyis legyen nalad meleg cucc.
Mert ha meleged van, akkor van mit levenni, de ha fazol es nincs nalad extra ruha, es nincs mit magadra venni akkor nagyon gaz tud lenni, h ott ulsz vacogo fogakkal.
En mindig farmer/polo-ba megyek, zart cipo es viszek egy meleg pulcsit. Szivesebben izzadok, mint hogy fazzak!
Szoknyába ne menjél,
mert ha felszáll a repülő,
akkor minden földlakó alád lát...
:)
Attól függ mennyire vagy fázós, nekem volt kollégám, aki a mínusz 10 fokban is egy vékony farmerdzsekiben járt alatta rövid ujjú ingben, mert abban érezte jól magát. Ha nem vagy ilyen, akkor a sortban és ujjatlanban fázni fogsz.
Én most rövidujjúban, farmerban és nyitott szandálban (zokni nélkül) utaztam, így pont jó volt.
Amivel biztos, hogy nem lősz mellé, az egy vékonyabb hosszú nadrág, zárt cipő, póló, a táskában meg egy vékony kardigán.
Az sem mindegy, hogy hová és hány órakor érkezel és utána mikor tudsz átöltözni. Mert ha délre utazol, délben érkezel és utána még a 40 fokon 1 órát buszozol a szállásig, akkor lengébben öltözz(szandál, vékony ruha), ha meg észak Norvégiába és este 10-kor száll le a gép, akkor meg melegebben (farmer, pulcsi, zárt cipő)
Amire viszont figyelj, hogy az ellenőrzésnél ne legyen gond a ruháddal, cipőt és az övet levetetik, szóval jobb olyat viselni, amit pillanatok alatt lekapsz magadról és visszabújsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!