Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Feladott poggyászban mennyire...

Feladott poggyászban mennyire vannak biztonságban a cuccaim?

Figyelt kérdés
Sminkeket,hajas cuccokat,arcra való dolgokat,tusfürdőt,testápolót,parfümöt,stb. külön-külön kétszer körbetekertem buborékfóliával és bezacskóztam de mégis félek mert sok közöttük üveg csomagolásban van és nem olcsó dolgok.Hajszárító,hajvasaló,hajsütővas szintén kapott bubifóliát 3 rétegben.A bőröndöm viszont egy nagyon-nagyon drága darab,és úgy hallottam hogy nem bánnak velük kesztyűs kézzel,és nem szeretném ha 30 kilós nehéz bőröndök esnének rá amitől esetleg tönkremenne.Milyen óvintézkedéseket tehetnék még?A bőröndömet gondolom nem tekerhetem körbe bubifóliával.Amúgy nem egy nagy darab,akkora mint egy nagy kézipoggyász,de inkább feladom a folyadékok miatt.Ugye abból nem lesz baj hogy ilyen kicsi?
2013. szept. 15. 04:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A bőröndöt le lehet fóliáztatni a reptéren, és garanciát is vállalnak a sértetlenségére.

[link]

2013. szept. 15. 06:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. szept. 15. 08:31
 3/13 A kérdező kommentje:

Londonba fogok menni (Luton repülőtér),az oldalukon ezt találtam: [link]

Ez ugyanaz a szolgáltatás lehet?

2013. szept. 15. 08:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen ha műanyag táskát viszel akkor érdemes körbefóliáztatni, de más anyagból készültnél is néha. Ha meg így körbe is tekered a dolgaidat akkor biztosra mész. Én pl whiskey-t hoztam és vittem is, jól törölközőbe csavarva, nem lett semmi baja.
2013. szept. 15. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

Én sosem fóliáztam körbe, és sosem volt semmi gond. Mellesleg, a reptéri őrök a fóliásat is nyugodtan kinyithatják átvizsgálásra...

A lényeg, hogy törékeny ne legyen benne, mert az nem "éli túl" a megpróbáltatásokat, valószínűleg. Szóval a Herendi porcelánt ne ott szállítsd. :) Amúgy minden már oké.

2013. szept. 15. 08:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Én egy üveg aszút vittem, egy törölközőbe belecsavartam, és nem lett semmi baja, pedig a reptéren a szemem láttára dobták ki kb 10 méterről a szalagra a bőröndömet.
2013. szept. 15. 09:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Igazából az alapozóm,korrektorom,parfümöm és az arckrémeim csomagolása üveg de akkor ezeket ruhák közé teszem vagy ilyesmi.Hát ha az én bőröndömet több tíz méterről dobálnák szerintem szívrohamot kapnék.Luton és Ferihegy is ilyen "dobálós" helyek?Nagyon féltem magát a bőröndöt!
2013. szept. 15. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindenhol dobálnak sajnos, helytől függetlenül...
2013. szept. 16. 06:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Az alapozó és parfüm meg egyéb ilyen dolgok nekem mindenféle különcsomagolás nélkül túlélték. Én vagyok az a válaszoló aki a whiskeyt vitte törölközőbe csavarva.

A kisebb üvegeknél sokkal kisebb az esély arra hogy eltörnek, pl ha egy körömlakkosüveget ledobsz a kerámiára semmi baja nem lesz a térfogat és az alak miatt. Na persze lehet baja is :D

De na aggódd túl, mert a végén még pont a túlaggósásod fogja bevonzani a balesetet.

Rendben lesz a csomagod.

2013. szept. 16. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
És ha még garanciát is vállalnak akkor tényleg semmi okod az aggódásra. Mert mi van akkor ha eltörik? Kifizetik és te vehetsz egy újat vagy akár jobbat. Szerintem túlaggódod.
2013. szept. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!