Feladott poggyászban mennyire vannak biztonságban a cuccaim?
Figyelt kérdés
Sminkeket,hajas cuccokat,arcra való dolgokat,tusfürdőt,testápolót,parfümöt,stb. külön-külön kétszer körbetekertem buborékfóliával és bezacskóztam de mégis félek mert sok közöttük üveg csomagolásban van és nem olcsó dolgok.Hajszárító,hajvasaló,hajsütővas szintén kapott bubifóliát 3 rétegben.A bőröndöm viszont egy nagyon-nagyon drága darab,és úgy hallottam hogy nem bánnak velük kesztyűs kézzel,és nem szeretném ha 30 kilós nehéz bőröndök esnének rá amitől esetleg tönkremenne.Milyen óvintézkedéseket tehetnék még?A bőröndömet gondolom nem tekerhetem körbe bubifóliával.Amúgy nem egy nagy darab,akkora mint egy nagy kézipoggyász,de inkább feladom a folyadékok miatt.Ugye abból nem lesz baj hogy ilyen kicsi?2013. szept. 15. 04:04
11/13 anonim válasza:
Ja még azt hozzáteszem hogy én nem ide a szomszédba (London) mentem hanem messzebbre 2 átszállással és nem lett semmi bajuk.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtatást!Igyekszem nem túlaggódni (első utam lesz repülővel lehet azért van) :D
2013. szept. 17. 16:56
13/13 anonim válasza:
Nagyon sokat utazok repulovel de eddig nem tort el semmi. Valamelyik valaszadon nevettem, mert en bizony vittem mar feladott borondben Herendi teaskeszletet is atszallassal naszajandekba :D Jol korbe volt bugyolalva ruhakkal, polokkal darabonkent es semmi baja nem lett. Kozmetikumok, parfum, alapozo, samponok stb sose tortek el, viszont az elso utam alatt kifolyt valami es minden tiszta trutyi lett - azota az ilyeneket kulon becsomagolom nejlonzacskoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!