Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mikor kapom meg a repülőjegyet?

Lány0921 kérdése:

Mikor kapom meg a repülőjegyet?

Figyelt kérdés

Anyukámnak foglaltam jegyet a wizzairnél (én is fizettem). Minden rendben történt, a foglaláshoz az van írva hogy megerősítve, de még nem kaptunk e-mailben repjegyet.

Mi a teendő?

Köszi!

2014. nov. 8. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Emailben nem fog konkrét repjegy érkezni, a megerősítést, visszaigazolást megkaptátok? Abban van egy foglalási kód, arra lesz szükség.
2014. nov. 8. 10:16
 2/9 A kérdező kommentje:

igen, az megérkezett.

csak nem tudom, hogy mi a következő lépés :)

2014. nov. 8. 10:19
 3/9 A kérdező kommentje:
"Jelen visszaigazolás a foglalás megerősítésének minősül, és az Ön elektronikus jegyének részét képezi. Az Ön foglalását ezennel visszaigazoltuk, így utazása előtt már nem szükséges cégünkkel kapcsolatba lépnie a repüléssel kapcsolatos részletek megerősítése érdekében. Jelen repülőjegy meghatározott időponthoz kötött. A tarifaszabályok szerint a viteldíjak, az adók, az illetékek és az egyéb szolgáltatások díjai csak abban az esetben téríthetők vissza az igénybe nem vett járatokkal kapcsolatban, ha az általános üzleti feltételek ezt kifejezetten rögzítik. A Wizz minden járata kizárólag turistaosztállyal üzemel."
2014. nov. 8. 10:21
 4/9 A kérdező kommentje:
A foglalás dec.23-ra szól, lehet hogy még várnunk kell? bocsi a sok kérdésért, csak eléggé bosszant a dolog. :)
2014. nov. 8. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az idézett szövegben is bennevan, ez az email, amit kaptál, már maga a visszaigazolás és a jegy. A foglalási számot tartalmazó oldalt nyomtasd ki, azt kell majd vinni a becsekkoláskor. Konkrét jegyet nem fogsz kapni, a fapadosoknál így megy ez.
2014. nov. 8. 11:21
 6/9 CHEEE ***** válasza:

El kellene olvasni mit is írnak abban az emailben.

LEsz benne egy kód, amire szükséged lesz a becsekkoláskor, de rengeteg hasznos info is, amit ha tudsz, akkor nem érnek kellemetlen meglepetések.

Ha valamit nem értesz, kattints rá minden az emailben szereplő linkre, és olvasd el ami feljön.

2014. nov. 8. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok hasznos válasz itt még nem volt úgy látom. Úgyhogy írnám a lényeget: ONLINE UTASFELVÉTELT KELL CSINÁLNOD!!! Ez az egyetlen amit kell csinálnod a reptérre menet előtt, de ez nagyon fontos. A reptéren is lehet, de ott fizetni kell érte több ezer forintot.

Viszont ezt csak utazás előtti 30 napban lehet megcsinálni, szóval november végéig nincs mit tenni. Online utasfelvételhez a foglalási kód és az utas vezetékneve fog kelleni. De mondom, ezzel ráérsz, 30 napod lesz rá.

2014. nov. 9. 14:31
 8/9 anonim válasza:
Az utolsó adott Pontos választ az utasfelvétel nagyon fontos .Online végezd mert ott ingyenes a reptéren valami 30 euró körül is lehet az ára ha indulás előtt csinálod.Azután hogy megcsináltad ki kell nyomtatni azt amit e mailban kapsz . Még nem repültem de ezt mindenhol olvastam már
2014. nov. 11. 06:16
 9/9 anonim válasza:
40 euró a reptéren vagy 13ezer ft pont tegnap fizethettem annyit énis... wizzair.hu ott jelentkezz be és jobboldalt lesz utasfelvételi menüpont. kitöltöd az adatokat, kinyomtatod és elvileg már mehetsz is. Ezt jobb lett volna nekem is tegnap megtudnom és 13ezerrel több ft nyomná msot a zsebemet :)
2014. nov. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!