Hogy kapom meg a repülőjegyet?
Ki kell nyomtatni amit küldenek és az a repülőjegyed.
Ha találsz olyan utazási irodát, ami pelikán partner (hívd fel őket, hogy hol van ilyen) akkor ott kinyomtatják neked jó pénzért.
Olyan hagyomanyos, szines, tobb lapos repulojegy mint regen, mar nem igazan van. A legtobb legitarsasag elektronikus uton intezi az ilyesmit vagyis nem nyomtatnak (koltsegkimelo) hanem minden utashoz hozzarendelnek egy szamot, es igazabol az a jegyed.
Ezt a szamot foglalaskor, vagy kesobb emailben megkapod.
Mikor kimesz a repterre az utazas napjan, akkor odaadod az utleveled meg ezt a szamot a neninek es o megtalal teged a rendszerben.
En legutobb ugy vettem jegyet a szuleimnek, hogy kulfoldon megvettem nekik a jegyet es emailben kuldtem ket szamot.
A szamokat a repteren nem is kertek el toluk, mert az utlevel/nev alapjan mar benne voltak a rendszerben.
Ha mindenaron nyomtatni akarsz valamit az utazasi irodanal, azert lehet h penzt kernek.
Ha van ismeros szomszed akinek van nyomtatoja, akkor olcsobban is meguszhatod a dolgot, csak megveszed a jegyet es kinyomtatod az emailt, amit a foglalaskor kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!