Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy kapom meg a repülőjegyet?

Hogy kapom meg a repülőjegyet?

Figyelt kérdés
Pelikánról szeretnék foglalni jegyet, és kérdi a személyes adatokat, de elküldik akkor hozzám( vagy postára letsezik és át kell vennem), vagy el kell mennem modnjuk Bécs/budapest, ahol felszáll a gépem?

2012. szept. 11. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én még soha nem kaptam meg postán. Megveszed a jegyet az oldalon kapsz egy visszaigazolást, azt kinyomtatod és az a jegyed.
2012. szept. 11. 14:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Más lehetőség nincs, csak a nyomtatós?
2012. szept. 11. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Erre én nem tudok válaszolni, lehet, hogy ki is küldik, de szerintem azért plusz pénzt kérnek el. A nyomtatós a legegyszerűbb az emberek 99 % ez a legkönyebb, legolcsóbb megoldás. Ha nem szeretnél nyomtatni, akkor utazási irodában megcsinálják, ott kézhez kapod a jegyedet.
2012. szept. 11. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Tehát bemennék az utazási irodába, és megmondanám nekik, hogy a pelikan oldalról X időpontabn rendeljenek jegyet, és plusz pénzért kézhez kapom?
2012. szept. 11. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ki kell nyomtatni amit küldenek és az a repülőjegyed.

Ha találsz olyan utazási irodát, ami pelikán partner (hívd fel őket, hogy hol van ilyen) akkor ott kinyomtatják neked jó pénzért.

2012. szept. 11. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyan hagyomanyos, szines, tobb lapos repulojegy mint regen, mar nem igazan van. A legtobb legitarsasag elektronikus uton intezi az ilyesmit vagyis nem nyomtatnak (koltsegkimelo) hanem minden utashoz hozzarendelnek egy szamot, es igazabol az a jegyed.

Ezt a szamot foglalaskor, vagy kesobb emailben megkapod.

Mikor kimesz a repterre az utazas napjan, akkor odaadod az utleveled meg ezt a szamot a neninek es o megtalal teged a rendszerben.

En legutobb ugy vettem jegyet a szuleimnek, hogy kulfoldon megvettem nekik a jegyet es emailben kuldtem ket szamot.

A szamokat a repteren nem is kertek el toluk, mert az utlevel/nev alapjan mar benne voltak a rendszerben.

Ha mindenaron nyomtatni akarsz valamit az utazasi irodanal, azert lehet h penzt kernek.

Ha van ismeros szomszed akinek van nyomtatoja, akkor olcsobban is meguszhatod a dolgot, csak megveszed a jegyet es kinyomtatod az emailt, amit a foglalaskor kapsz.

2012. szept. 11. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. szept. 12. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyomtatni is csak a határőr miatt kell mert kíváncsi hogy mikor mész haza. Kimész a reptérre, lecsapod az útleveled a pultra, esetleg megkérdezik hova mész, esetleg azt sem. Sok helyen már automata csinálja ugyanezt. Jegyet senki sem kér.
2012. szept. 13. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!