Tényleg lehet párszáz forintért repülőjegyet venni?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam róla, hogy néhány száz forintért is kaphatóak jegyek. Sajnos még sosem repültem és 10 ezernél többem nincs is rá, de ha tényleg ilyen olcsón lehetne venni, akkor elmennék valahova.2014. okt. 21. 14:29
11/18 anonim válasza:
Igen mi a Ryanairrel utaztunk 700 ft hárman oda vissza de figyeld az akciókat volt olyan amikor 49ft volt egy jegy Barcelonába
12/18 anonim válasza:
Mi tavaly asszem 220 ft ért mentünk Budapestről Milánóba
13/18 anonim válasza:
Az biztos nem tavaly volt vagy nem 220.
14/18 anonim válasza:
valóban brüsszelbe találsz 9-10ért oda-vissza de eléggé nehéz a városba bejutás véleményem szeirnt, igaz személyes tapasztalatom nincs. Ha valakinek van ryanairrel vagy Wizzairrel kapcsolatban Brüsszel-Párizs-Róma úttal tapasztalata reptéri transzfer tekintetébe kérem írja meg. Én marosvásárhelyre megyek dec 6.án 9000volt a repjegy oda-vissza, ferihegyre bérletből kint vagyok marosvásárhelyi reptérről meg elvileg 500ft be a városba.
15/18 anonim válasza:
Nekem van tapasztalton a transzferrel kapcsolatban:
Brüsszel: busszal lehet menni, elég drága, 28 eur oda-vissza
Róma: Ciampino és Fiumucino reptérről is a Terravision busz a legolcsóbb, 8 euró oda-vissza
16/18 anonim válasza:
" Brüsszel: busszal lehet menni, elég drága, 28 eur oda-vissza"
Mióta Flibco üzemelteti azt is azóta akár 5 euró per irány jegyet is ki lehet fogni, de ahhoz nagyon időben kell venni.
Róma nagyon picit tud olcsóbb lenni tömegközlekedéssel de ahhoz helyismeret nem árt és át is kell szállni. Nem biztos hogy megér annyit. Szóval én is terravision párti vagyok.
17/18 anonim válasza:
De azért Brüsszelbe 20 eurós retúr buszjegyet viszonylag jó eséllyel ki lehet fogni. Ami még mindig jobb mint a régi 28 euró. De hát minél előbb kell venni és akkor akár 10 euró is lehet retúr, ahogy írtam. ;-)
18/18 anonim válasza:
Én múlt pénteken voltam Brüsszelben Wizz-zel, a WizzTransfer csak 10€ (csak Wizz járathoz foglalható). Azon csodálkoztam, hogy csak 4-en voltunk rajta, pedig kb. 160-an voltunk a repülőn, és máshogy sem olcsóbb a bejutás (legfeljebb ha nagyon korán veszi valaki a Flibco-nál a jegyet). Igaz, viszont a WizzTransfer 1 órával leszállás után indult, de annyit el lehetett lenni a reptéren, még ha nincs is ingyen internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!