Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Budapestről Hurghadara keresek...

Budapestről Hurghadara keresek repülőjegyet, hol találok?

Figyelt kérdés
Közvetlen járatra lenne szükségem, október végén , oda vissza úgy 4-5 nap. Nem igazán találok átszállás nélkül, hol érdemes keressem, kérlek segítsetek!

2014. szept. 25. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs közvetlen járat Budapestről.
2014. szept. 25. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Magán gépet bérelj, úgy tudsz közvetlenül menni.

De mi a baj az átszállással?!?

2014. szept. 25. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs közvetlen járat. Volt szó róla tavaly, hogy a Wizz air indít, meg is voltak a járatok, de végül a zavargások miatt elállt a Wizz air.

Az egyptair.com oldalon tudsz foglalni kairói átszállással 4200 ginéért, ez forintban kb 134ezer, ami baráti ár szerintem, mert a sima kairói járatok is 110-120e-be kerülnek alsó hangon. Kártyával tudsz az oldalon fizetni és e-mailben kapod meg az elektronikus jegyet.

Vagy - bemész egy utazási irodába otthon, amik árusítanak egyiptomi nyaralásokat és érdeklődsz, hogy tudsz-e venni charter járatra kimaradt jegyeket (amikkel a nyaralókat utaztatják). De azok általában szerintem szombattól-szombatig repülnek, nem tudom mikor van turnusváltás, Hurghadába csak autóval szoktam menni. A repülős átszállással jobban jársz, mert autóval minimum 4 óra, busszal 5-6 óra Kairóból Hurghada.

2014. szept. 25. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy jobban jársz, ha figyeled a last minute nyaralásokat, mert sokszor olcsóbb, mint amennyire a repjegy kijön! tapasztalat!
2014. szept. 25. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Na, mi lett végül?
2014. dec. 7. 17:50
 6/7 anonim válasza:
A WizzAir indít közvetlen járatokat, csak megvannak a turnusok ,ha jól hiszem májustól !
2015. jan. 2. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, május 16-tól szombatonként lesznek járatok, legolcsóbban kb 45ezerért egy retúr jegy, de a feladott poggyászért pluszban kell fizetni (darabja 12ezer).
2015. jan. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!