Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyibe kerül a legolcsóbb...

Napfonat kérdése:

Mennyibe kerül a legolcsóbb repülőjegy Londonból Budapestre?

Figyelt kérdés

Érdekelne az is, hogy az egyéb költségekkel együtt (pl. reptéri illeték) mennyibe kerül szimplán haza és retúr.

Köszi a válaszokat!

2014. szept. 24. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberek meg leteznek? Ti barlangban eltek es fustjelekkel postaztok ide?

1. A repulojegy ara rettenetesen vadul valtozik attol fuggoen hogy mikor veszed, mikor repulsz es honnan repulsz. OT repuloter van Londonban, ember.

2. A repteri illetek nem kulon koltseg.

3. A feladott poggyasz gyakorlatilag ez egyetlen kulon koltseg.

4. Ha fapadossal mesz akkor a retur ugyanannyi mint egy London-Budapest meg egy Budapest-London jegy egyutt; nem is muszaj ugyanazzal a tarsasaggal menni. A BA-nal lehet hogy a retur olcsobb mint ket egyiranyu.

2014. szept. 24. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1. válaszolòval egyetértek.
2014. szept. 24. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Mi az istenert nem nezed meg inkabb? Ilyenkor mit varsz, hogy egy harminc tetelbol allo listat osszeszed neked valaki a ryan es a wizz oldalarol?
2014. szept. 24. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Mielőtt válaszolnék a feltett kérdésre: az első válaszolónak üzenem, hogy rosszul tudja. Londonnak NEM 5, hanem 6 (!) reptere van...

Egyébként meg én sem tudok nagyon mást mondani: fix ár nincs, az árak folyamatosan változnak. Nézni kell a fapados (vagy nem fapados) társaságok oldalait és ha lát az ember szimpatikus árat, akkor jól teszi, ha lecsap rá. Ennyi. Ahogy írták, az ár függ az utazás idejétől, helyétől, extra szolgáltatásoktól, géptelítettségtől, stb.

Londonba már jó árnak számít egy 20.000-25.000 forint retúr ár (ingyenes csomaggal). Persze lehet ez alatt is találni, de ahhoz már kifejezetten nagy mázli kell. London népszerű célpont és megtöltik a gépeket a társaságok a nem feltétlenül alacsony jegyáraikkal is.

2014. szept. 24. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

"Londonnak NEM 5, hanem 6 (!) reptere van... "

Akkor én meg ebbe kötnék bele. Valóban 6 reptere van, azonban Magyarországról csak 4 repteret lehet elérni közvetlen járattal. Ugyanis a London-City és a London-Southend repterekre nem megy járat Budapestről. Nem én vagyok az első válaszoló, csak éreztetni akartam, milyen ha belekötnek a mondanivalódba.

2014. szept. 24. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Esetleg nézd meg a neten... Amúgy is minden pillanatban változnak az árak, és az időpont sem mindegy.

Ennyire nem lehetsz szerencsétlen!

2014. szept. 24. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm a válaszokat.

2014. szept. 24. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:

"Akkor én meg ebbe kötnék bele. Valóban 6 reptere van, azonban Magyarországról csak 4 repteret lehet elérni közvetlen járattal. Ugyanis a London-City és a London-Southend repterekre nem megy járat Budapestről. Nem én vagyok az első válaszoló, csak éreztetni akartam, milyen ha belekötnek a mondanivalódba."

Tudom. De nem az volt a kérdés az első kommentelő esetében, hogy London-Budapest között hány reptér "játszik", mert én ebben a kérdésben kifejezetten az első válaszolónak reagáltam, aki tévesen azt írta, hogy ÖT reptér... Ráadásul nincs egyedül ezzel a tévhittel, az emberek többsége általában 4, jó esetben 5 repteret tud felsorolni, azt a bizonyos 6. repteret a 95% elfelejti.

Amúgy "köss csak nyugodtan bele a kommentbe", engem aztán végképp hidegen hagy.

2014. szept. 25. 12:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Most így elsőre én 52 Fontért találtam London-Budapest-London jegyet, de lehet hogy van olcsóbb is, csak a wizzairt futottam át. (november 12-18)
2014. szept. 25. 15:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2014. szept. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!