Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyász méret SOS? (Ryanair)

Kézipoggyász méret SOS? (Ryanair)

Figyelt kérdés

55 cm x 40 cm x 20 cm lehet max ugye a kézipoggyász, ami díjmentesen szállítható.

Az enyém pont ekkora - ha nem számítjuk a kereket.. Azzal együtt viszont 58 cm x 40 cm x 20 cm.

A boltban, ahol vettem, direkt úgy kértem, hogy a kis méretű, ingyenesen szállítható kézipoggyásznak megfelelő méretűt adják - s ahogy elnéztem, nem is igen volt ennél kisebb méretű bőrönd..

Így felengedik vajon a gépre? Vagy szerezzek be valahonnan gyors valami kisebb táskát?

Holnap hajnalban utazok, ez lesz az első repülésem, sosem utaztam még így.

Köszi. :-)

2014. szept. 9. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

" a repülés azért nem ennyire nomád"

A Ryanair eléggé "nomád" légitársaság és mégis tarolnak a "gazdag" Nyugat Európában. Repülnek ugyan Magyarországra is, de nem túl sokat a teljes forgalmukhoz képest.

Amúgy vizet az összes többi légitársaságra is ugyanígy lehet felvinni magaddal. Oké, ott lehet, hogy kapsz egy italt útközben és így nem kell a víz, de én pl. szeretem ha van saját vizem amihez bármikor nyúlhatok.

2014. szept. 11. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!