Kezdőoldal » Utazás » Európa » Weshare és vlocis bőrönd...

Malboroman kérdése:

Weshare és vlocis bőrönd méret jó?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy weshare legkisebb méretű és egy clovis ugyan ekkora méretű gurulós bőröndünk, Angliába szeretnénk utazni vele kézipoggyászként(repülővel), lemértük a boltba minden stimmel csak a magasságára jött ki 58-59 cm-re, megnéztük a honlapját és ott 55 cm-et irtak, majd néztünk 1 fórumot, ott azt irták, hogy Magyarországon csináltak próba mérést, kicsit kilógott, de azt mondták nem lesz probléma, utazásnál Magyarországon ki is engedték őket, de Angliába nem engedték fel őket, csak ha fizettek a bőröndért fejenként 50-50 fontot, most akkor felengedik ezt a fajta bőröndöt, vagy nem?

A válaszokat előre is Köszönöm Szépen!

2012. dec. 24. 12:46
 1/4 A kérdező kommentje:

*weshare és clovis

és még annyi, hogy rynair-el utaznánk

2012. dec. 24. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
A kérdésedben a választ is beírtad, mivel a méret nagyobb, ezért nem megfelelő, ráadásul már járt úgy valaki, hogy nem engedték fel. Előfordulhat, hogy éppen nem mérik le vagy az adott ember engedékenyebb, de én ezt nem merném megkockáztatni.
2012. dec. 24. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit nem értetek? Nem a táska gyártója a lényeg, hanem a méret! Ha nem annyi, mint a maximum engedélyezett, akkor nem vihető fel! Ennyi és nem több! Nem értem, sokak ezen mit nem értenek! A boltos meg nyílván el akarja adni a termékét, ezért mondta hogy jó lesz.
2012. dec. 24. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, csak az a baj, hogy megnéztük a bőröndöket interneten és ott 55 cm-et írnak a hosszúságára... ezért zavarodtunk össze, de leszereltük a kerekeit, reméljük, hogy ezért nem fognak minket megállítani, Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 24. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!