A Ryanairrel utazom, feladandó poggyászként 15kg-os súlyhatárt választottam, de a bőröndöm elég nagy, a méret ilyenkor számít, vagy csak a súlyhatár?
Figyelt kérdés
Mi az amit nem vihetek a feladandóban?itt mindegy hogy mennyi piperecuccot viszek?Hajszárítót a kézipoggyászba tegyem?Az online check in ilyenkor is szükséges?2012. szept. 18. 22:26
1/3 anonim válasza:
A feladandó poggyásznál teljesen mindegy a méret, a súlyra kell csak figyelni :) Bármit tehetsz a bőröndbe, nem fognak vele foglalkozni. Az online check in a feladandó poggyásztól független, azt mindenképpen meg kell csinálnod :) A hajszárítót meg abba a táskádba rakd, ahova fér :)
2/3 anonim válasza:
Google 1. találat:
"Biztonsági és egészségügyi okok miatt a Ryanair fuvarozásra nem fogad el a 32 kg-os súlyhatárt vagy az összesített méretét tekintve 81 cm (magasság), 119 cm (szélesség) és 119 cm (mélység) nagyságot meghaladó egyéni tételt."
3/3 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy úgy van ahogy az előző leírta.
Amúgy ha kételkedsz akkor hívd fel a légi társaságot.
De különben minden társaságnál más szabályok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!