Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehet venni két repülőjegyet...

Lehet venni két repülőjegyet két légitársaságnál egy útra?

Figyelt kérdés
Még sosem vettem két egyirányú jegyet. Sajnos, ha azt akarom, hogy 12:25-kor repüljek Olaszországba, és visszafele pedig csak este 19 körül, akkor csak úgy tudom megoldani, hogy két egyirányú jegyet vszek két különböző légitársaságnál. Megoldható ez? Semmi probléma, vagy lehet valami probléma? Köszi...

2014. jún. 19. 06:33
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Már hogy a manóba ne lehetne megoldható? Egy dologra figyelj, hogy a poggyász mindkettőnél beleférjen a megadott keretbe. Ezen felül érdemes tudni, hogy sokkal olcsóbb, ha ugyanannál a cégnél veszed mind a két irányt. De nyilván ha az időbeli preferencia magasabb, akkor megoldható, én is rengetegszer váltok társaságot visszaútra.
2014. jún. 19. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

> Ezen felül érdemes tudni, hogy sokkal olcsóbb, ha ugyanannál a cégnél veszed mind a két irányt.

Ez csak a hagyomanyos legitarsasagoknal igaz, a fapadosoknal nem, ott minden iranynak megvan a maga ara es nem ritkan valoban sokkal olcsobb ket tarsasaggal.

Ebbol meg az olyan vacakolos orszagban sincs gond mint az USA, csak legyen meg a jegyed visszafele, az mindegy hogy kivel. Olaszorszagba menet hatarellenorzes sincs, senkit sem erdekel mit csinalsz :) olyan is van hogy pl. vonattal megy ki az ember, nekem volt Becs-Munchen-Parizs vonattal, mindharom helyen eltoltottem idot, aztan Parizsbol repultem. Nagyon nem erdekelt senkit.

2014. jún. 19. 09:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat és a saját tapasztalatokat.

Az igaz, ha egy légitársaságot választanék, akkor sokkal olcsóbb...

2014. jún. 19. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!