Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyi az esélye, hogy ha...

Mennyi az esélye, hogy ha repülővel utazok, lezuhan a gép?

Figyelt kérdés
Jövőre repülővel megyünk nyaralni, nagyon félek, hogy lezuhanhat. Kb. Hány százalek ennek az esélye? 3-4 órás út
2014. jún. 5. 19:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

" Mivel magyar repülőgép nagyon régóta nem zuhant le, egyre nagyobb az esélye, hogy mostmár egyszer le fog zuhanni."

Ezt a hülyeséget ugye egy picit sem gondoltad komolyan? Ugye nem? Ha viszont komolyan írtad akkor matematika gondolom nem a kedvenc tárgyad volt.

2014. jún. 6. 10:21
 22/29 anonim ***** válasza:

Kb 1 a 9 millióhoz az esélyed rá. De ha ez neked ijesztő, akkor gondolkozz el rajta, hogy autóbalesetnek 1 az 5000-hez az esélye. Azonos távolságok megtétele esetén.

Rendkívül ritka, hogy baj történik, és az még sokkal ritkább, hogy ez esetben ne tudnák élve le hozni az utasokat!!

Nagyon súlyos, életveszélyes hibákkal hoztak már le gépeket.

Ha a repüléstől félsz akkor az autozastol rettegj ezerszer jobban!!!!

2014. jún. 6. 10:29
 23/29 anonim válasza:
33%
Mármint miköze a matematikához? A 90- enes években volt utoljára hogy lezuhant Magyarország repülõgépje. De ma már rengetegszer átnézik és szervizelik. Kevés és nagyon minimális hogy lezuhanjon egy magyar repülõgép.
2014. jún. 6. 13:25
 24/29 anonim válasza:

A kérdés hülyén hangzik, de egyébként nagyon pontosan

megválaszolható. Egyrész senki nem tudja előre, hogy lezuhansz-e. Másrészt nem sok keresgélés után az FAA amerikai légügyi hatóság honlapján találtam egy adatot arról, hogy mennyi az elfogadható rizikó egy repülés során. Természetesen ha 0%-ra törekednének, akkor nem szállhatnának fel a gépek. ( Tolerable Risk Principles )

A válasz 0,000004%-a halálos kimenetelű baleset elfogadható rizikója egy út során.

2014. jún. 6. 14:59
 25/29 anonim válasza:

Gondolkodj pozitívan ,

legalább benne leszel a tv-ben ,

Több darabban de benne leszel.

:)

2014. jún. 6. 15:24
 26/29 anonim válasza:
én úgy hallottam hogy előbb szenvedsz autó balesetet
2014. jún. 6. 21:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Na végre egy kérdés, amihez én is aktívan hozzá tudok szólni.

Szerintem 42.

2014. jún. 6. 22:57
 28/29 anonim ***** válasza:

" Mármint miköze a matematikához?"

A valószínűség számításnak? Ja, semmi köze hozzá, miért is lenne...

2014. jún. 7. 00:48
 29/29 anonim válasza:
Négyéves korom óta minden évben repülök és soha nem volt semmi.Nem lesz semmi baj.Vigyél magaddal könyvet,vagy hallgass zenét és észre sem fogod venni,hogy a levegőben vagy,hidd el:)
2015. jan. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!