Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szeretnék segítséget kérni!...

Olalyy kérdése:

Szeretnék segítséget kérni! Szerintetek hogyan utazzak repülővel Pestről Las Vegasba? Szeretném ha segítenêtek ötletet adni hogy hogyan tegyem? Nem probléma ha átszállás van. Agusztus21-Agusztus29 de nem baj ha pár nap eltérés van?

Figyelt kérdés
1 felnőt. Egy 17 éves gyerek
2014. ápr. 26. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 26. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát átszállás nélkül elég nehéz lenne oda utazni, tekintve, hogy nincs közvetlen járat az USÁ-ba.

Rengeteg repülőjegy kereső oldal van (pelikan.hu, skyscanner.hu, travelpapa.com, kayak.com), ezeken beírod a dátumot és a célállomást és kiadja a lehetőségeket, melyeket azonnal le is tudsz foglalni, illetve megvenni.

2014. ápr. 26. 23:12
 3/4 anonim válasza:
A lehető legjobb járat szerintem Bécs-London-Las Vegas :) British Airways-el menjetek. Én ezt az utat többször is megtettem, nem yorki átszállással is, és sokkal több ideig tartott. Jó utat!
2014. jún. 6. 09:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Matrix.itasoftware.com

Itt megtalálod a legjobb árat!

2014. jún. 7. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!