Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Átszállás az usa-ban, hogy is...

Átszállás az usa-ban, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az Esta program keretében az Amerikai El-Paso ba megyek. A repülési útvonal a következő: Budapest-London-Dallas-El Paso. Na most az usá ban ugy hallottam fel kell venni a csomagot, és a vám után újra feladni. Tehát nekem már Dallas-ban el kell játszani ezt a procedúrát, vagy majd csak El-Paso-ban veszem fel, és ott kell átmenni a vámon? Dallas ba meg semmi dolgom nem lesz?
2014. márc. 20. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem már Dallasban fel kell venned a csomagod.
2014. márc. 20. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Az első amerikai városban kell elvégezned a teljes procedúrát! (csomag, vám, immigration)
2014. márc. 20. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Helyesen irja az elottem szolo, az elso helyen ahol leszall a repulod az Egyesult Allamokban at kell menni az utlevel vizsgalaton es a vamon. Onnan a hordarok a csomagodat a rajta levo cedula alapjan elviszik a csatlakozo gepedhez.
2014. márc. 20. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
legtobb helyen a vamhelyseg elhagyasa UTAN kozel ott a csomagtovabbito ahol leadod a csomagjaid es El Pesoba meg a szallagrol felveszed
2014. márc. 21. 01:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a vállaszokat.
2014. márc. 21. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!