Hogyan működik az átszállás? Vueling airlines megbízható légitársaság?
2 óra elég az átszállásra, de annál ne nagyon legyen kevesebb.
Egyébként én már vittem ki diákcsoportot Barcelonába, mi Bécsből mentünk Barcelonába Vueling-el. Nekünk semmi bajunk nem volt a légitársasággal.
Lesz feladott csomagod? Mert ha lesz akkor több időt számolj: fel kell venni a csomagot, újra leadni, átmenni a biztonsági ellenőrzésen.
Ha nincs csomag, akkor lényegesen gyorsabb, pláne Barcelonaban: átjárható a reptér, ami annyit tesz, hogy keverednek az érkező és induló utasok, tehát egyik gépről a másikra át tudsz szállni anélkül, hogy át kéne menned a biztonsági ellenőrzésen újra. Ez nem minden reptéren tehető meg, Barcelonában szerencsére megtehető.
Szóval ha van feladott csomag akkor a 2 óra azért illik, ha nincs feladott (csak kézi) akkor akár 30-60 perc is elég lehet átszállásra.
Persze mindkét adat akkor igaz, ha az első járat menetrendnek megfelelően érkezik. Ha késik 1-2 órát akkor borult a terv és Barcelonában vehetsz iszonyat drágán későbbre jegyet és senki nem fog téged kárpótolni az elvesztett Vueling jegyedért!
Szóval én pl. törekednék rá, hogy minimum 3-4 vagy akár több óra legyen a két gép között. Persze nagy eséllyel minden pontos lesz és így több órát Barcelonában kell várakozni. De én úgy vagyok vele, hogy inkább ez, mint az, hogy késik 1-2 órát a wizzair és utána vagyonokért vegyek új jegyet.
De persze ezt mindenki maga dönti el mennyi kockázatot szeretne vállalni.
" Csendesen megkerdezem: mi a fene az a "megbizhato" legitarsasag??"
Nyilván ami menetrend szerint jár, nem potyognak le a gépeik túl sűrűn meg ilyenek. Mondjuk Európában csak ilyen van, nem is lehetne más. Szóval ez a kérdés valóban kicsit értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!