Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Airberlin vagy airfrance? Miért?

Airberlin vagy airfrance? Miért?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 1. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Air Berlin. Már mindkettővel repültem, de nekem az Air Berlin jobban tetszett. Mindkettő tengeren túli járat volt. Nagyon kellemesen csalódtam bennük. Nagyon kényelmes volt a gép, modern és tágas. Minden hangulatos volt, a stewardessek pedig aranyosak és segítőkészek. Finom és bőséges kaja volt. Volt saját "TV-je" mindenkinek (ugye az előtted lévő ülésben). Az Air France azért nem tetszik mert hideg van a gépen. A tisztaság is eléggé kifogásolható, és a kajával sem voltam teljes mértékben megelégedve. Na meg ugye nézzük csak meg, hogy mennyi balesetük volt...
2014. ápr. 1. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy repülőjegyet nem a céglogó alapján vesz az ember.

Sokkal inkább az alapján, milyen menetrenddel és milyen áron jut el a megadott városba. Konkrétan például az egyik cég kényelmesebbnek tűnik, mert kevesebbet kell várakoznod, vagy a másik cég jobb, mert lényegesen olcsóbb jegyeket ad az általad kért időpontra, azt még megértem.

De önmagában a két cég összehasonlítása épp annyit tesz, mintha azt kérdeznéd, csavarhúzó vagy villáskulcs?

2014. ápr. 1. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
De ha vegyük azt a két cég közel ugyanannyiért, ugyanannyi átszállással és kb. ugyanannyi átszállási idővel visz el, akkor van értelme ilyenen gondolkozni ;)
2014. ápr. 1. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogyan én tapasztalom, a kérdezők többségének (és elnézést a kritikáért, néhány értékelő és válaszadó egy részének) fogalma nincs alapvető repülést érintő dolgokról.

Hogy mást ne mondjak, fogalmuk nincsen arról, hogyan kell a nekik szükséges jegyet megkeresni A pontból B-be, avagy hol kezdjen a kereséshez hozzá.

Persze látszólag lemehetünk arra a színvonalra, ahol az alapvető döntéseket az alapján hozza meg az ember, hogy egy másik utas hidegebbnek értékelte egy légitársaság gépét, és megjegyezte, hogy szerinte látszólag tágasabb (miközben minden légitársaság szinte azonos kaliberű gépei repülik az adott Európa - amerika távot). De ugye ez az egész most következő idézetet maximum április elsejei viccnek szántad, ugye?

Ahogyan azt is nagyon gáznak érzem, hogy arról beszélgessünk, miszerint mi van akkor, ha mindkettő azonos árban, azonos körülmények közt visz el.

Csak példaképp, egy átszállással NYC adott időszakban Air France 179eFt, Air Berlin 215.800 Ft. De akkor még nem beszéltünk arról, hogy ott lenne a British Airways, a KLM, a Finnair, a Delta, a Turkish, és a másik 37 nagy cég...

Mert a kérdés a szememben még mindig nem az, rájöttök-e, hogy minden cég kb egyazon szolgáltatást nyújt, csak más-más logó alatt teszi, (pl. mindegyik ad tévét kis nyomkodóval, meg kétszeri kaját), hanem az, hogy megtalálod-e a neked való dolgot. És ez a nehezebb kérdés.

2014. ápr. 1. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Gondolom még csak fapadossal utaztál, mert ahogyan azt az előtted lévő is írta, ha közel ugyanolyan árért, menetrendért elvisz mindkettő, nyilván a jobbikkal akarsz menni. Te meg itt keresed a kivételeket, köszönjük, nem kértünk ilyet. Előfordulhat ilyen eset, nem tudom miért vagy így oda. És az első pedig a kérdésre válaszolt. Gáz amit csinálsz... De ha már itt tartunk akkor Air Berlin sokkal jobb. Tényleg sokkal tisztább és kényelmesebb, bőségesebb a kaja és valóban sokszor hidegek az Air France gépei. Mindkettővel utaztam már, és nekem az Air Berlin sokkal jobban tetszett.
2014. ápr. 1. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:

tisztelt ötödik válaszadó.

Nagyon mélyre ereszkedtél.

2014. ápr. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!