Lehet úgy repülni, hogy Bp ről elrepülök x mondjuk ryanairel géppel, haza meg mondjuk airfrance vagy easyjettel jövök?
Van buktatója a dolognak?
A kérdés azért jutott eszembe, mert oda időben szeretnék érkezni, haza meg későn, és ezt nem igazán bírtam egyetlen társaságnál sem egyeztetni, de ha már kifizetek 30 35 ezer ftot egy szobára, akkor az utolsó napomat nem a repülőn szeretném tölteni.
köszi,
sosem repültem még ezért kérdeztem
A repülőgép annyiban más, mint a vonat, hogy van két szárnya és fel/leszálláskor be kell csatolni az öveket.
Gond csak abból lehet, ha veszel egy jegyet A-B-C városok közt, mert néha így olcsóbb, és te csak a B-C-t szeretnéd lerepülni. (Sokszor egyébként így olcsóbb lehetne a jegy)
De hogy vegyél egyet A-B, majd B-A közt, ezzel semmi gond nem lehet.
Már csak azt kérdezem, miért gondolkodsz aurfrance-ban? MElyik az az útvonal, amire csakis ők adnak jó árat?
Csak hogy mondja egy példát, Párizsból Lille, vagy Charleroi pár 10 euró vonattal, onnan Budapest repülővel kb 5eFt. De ez odafele is működik...
Utolsónak!
ki beszélt itt árakról?
feltettem egy kérdést h lehet e? Mások normálisan megválaszolták h lehet, és én főként az indulási idők miatt kérdeztem, nem másért. Rohadtul nem érdekel a jegy ára, az airfrance-t mint példát írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!