Ha Kanadabol tarok haza es ket atszallasom lesz es az egyik atszallas elott tobb mint 6 oram van kitudok menni a repuloterrol a varosba, eleg ha csak a repter ele, mert keresztanyam pont ott lakik es legalabb egy oleles beleferne es kitudnak menni?
Ahogy első mondja, természetesen ki tudsz menni, de azért számolj azzal, hogy kijutni mennyi idő, illetve legalább egy órával korábban érj vissza.
Én így voltam Isztambulban (üzleti út, 8 órám volt átszállásnál), a főbb nevezetességekhez és egy kellemes ebédhez pont elég... nagyon megbántam volna, ha nem megyek ki. :)
Koszonom a valaszokat!
Igen en is nagyon kiszeretnek menni egy par dolgot megzeni keresztanyammal.Es kifele nincsen vmi csekkolas vagy ellenorzes?Csak kisetalok a kijaraton es annyi?
De van természetesen, hiszen belépsz abba az adott országba. (Ha csak átszállsz, akkor hivatalosan nem léöpsz az ország területére) Tehát útlevél ellenőrzés, stb. Ha EU-n belüli országról beszélünk, akkor ez nem nagy dolog, vetnek egy pillantást a papírjaidra és mehetsz is.
Ha pl. USA-ban szállsz át, akkor természetese teljesen más a helyzet, vízum kell, stb... az azért elég bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!