Az AirFrance mért nincs a toplistába?
Figyelt kérdés
Íme, a 2013-as toplista - "A világ legjobb légitársaságai":
1.) Emirates (2012-ben 8. helyen végzett)
2.) Qatar Airways (1.)
3.) Singapore Airlines (3.)
4.) ANA All Nippon Airways (5.)
5.) Asiana Airlines (2.)
6.) Cathay Pacific Airways (4.)
7.) Etihad Airways (6.)
8.) Garuda Indonesia (11.)
9.) Turkish Airlines (7.)
10.) Qantas Airways (15.)
11.) Lufthansa (14.)
12.) EVA Air (13.)
13.) Virgin Australia (12.)
14.) Malaysia Airlines (10.)
15.) Thai Airways (9.)
16.) Swiss Int'l Air Lines (15.)
17.) Korean Air (16.)
18.) Air New Zealand (17.)
19.) Hainan Airlines (20.)
20.) Air Canada (19.)
És valaki megtudná mondani mért nincs benne az AirFrance?
2013. dec. 24. 21:09
2/11 A kérdező kommentje:
Mért lenne szar?
2013. dec. 24. 21:57
4/11 A kérdező kommentje:
De szerintetek mért szar?
2013. dec. 24. 22:14
5/11 anonim válasza:
Az Air France minden csak nem jó légitársaság. Egyszerűen nem eléggé utasbarát. Egyszer utaztam velük, bőven elég is volt. Kiszolgálás egy nagy nulla, ellátás nulla pont. Az Emirates, vagy Qatar Airways nem véletlen 5 csillagos légitársaságok. Még turista osztályon is kinyalják az ember seggét.
6/11 anonim válasza:
Ha jól tudom ez a lista szavazás alapján készült, vagyis tényleg az lehet, amit már az előzőek is írtak, egyszerűen nem elég jó a kiszolgálás. Az utóbbi egy évtizedben főleg a nagy öböl-menti társaságok nagyon rámentek az utaselégedettség növelésére, és ez meg is látszik az első két helyen, de az első tízben mind a 3 társaság benne van, emellett Turkish is ráment erre a szerepre, és ők is bekerültek 9.-ként. Az Air France a nevéből és a francia államból él, ezért valószínű, hogy kevésbé utasbarátak, mint ezek a feltörekvő társaságok. Sokat mond, hogy nagyrészt Ázsiai társaságok vannak a listán, sok nagy patinás cég már sehol sincs (pl.: British Airways, Delta, United, AA, Alitalia, Aeroflot stb.). Ezen a helyükben elgondolkoznék, mert egyre inkább úgy néz ki, hogy ezeké a társaságoké a jövő.
7/11 anonim válasza:
Az Air France-szal mondjuk én keveset repülök de ha már valaki említette a Unitedet, emlékezetes nekem amikor a chicago-i reptéren az ügyfélszolgálat közölte velem hogy ők nem tudnak segíteni beszéljek a gate agent-tel. Mondom neki nézz oda, senki nincs a kapunál és pont az a baj hogy késik a gép, sokáig nem is lesz ott senki. Nem és nem. Hát, ilyenek miatt "szeretjük" mi az ilyen légitársaságokat.
8/11 anonim válasza:
Egyszer utaztam vele és elég is volt. Késett, a gép kicsit koszos, fedélzeti kiszolgálás nulla, plusz igaz erről nem az Air France tehet, de a Charles de Gaulle szerintem egy undorító reptér. A listán nincs a BA, KLM, Finnair sem ezek szerintem alapból jobb társaságok, mint az Air France.
9/11 anonim válasza:
Jó vicc... Iszonyú gyér légitársaság. Nézz csak utána, hogy milyen biztonságos. Nagyon sok balesetük volt. Egyetlen egyszer repültem velük, de soha a büdös életbe nem fogok többet. Egyszerűen a kiszolgálás egy semmi. Kaja és pia kevés és szar is. És én is azt tapasztaltam, hogy koszos volt a gép. Ha már egyszer fizetek érte, akkor már legyen miért. Nem egy 5*os szállodát várok, de a minimumot azért elvárnám. A nagy szerelmem pedig a Qatar.. hangulatos kényelmes 5*os gépek... Van különbség a kettő között :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 26. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!