Mennyi az esélye, hogy ha repülővel utazok, lezuhan a gép?
Figyelt kérdés
Jövőre repülővel megyünk nyaralni, nagyon félek, hogy lezuhanhat. Kb. Hány százalek ennek az esélye? 3-4 órás út2014. jún. 5. 19:59
1/29 anonim válasza:
Ugye 3-4 órás útról van szó, ami igen lecsökkenti a zuhanás esélyét, na meg ugye az se gyakori hogy lezuhan a gép. Ha szép napsütéses, széltelen idő van, 1 az 1 milliárdhoz saccolom. Kellemes utazást!
2/29 anonim válasza:
Igen, ez jó kérdés, minek van nagyobb esélye, annak, hogy lezuhan a repülőm vagy annak, hogy 5-öm lesz a lottón?
3/29 anonim válasza:
ha így kiszámolnám akkor 0.018646846896561°
4/29 Joe001 válasza:
Mint minden más dolognak az életben , ennek is 50% az esélye .
Vagy lezuhan , vagy nem ! :)
5/29 anonim válasza:
09ltal¨˘ban a magyar rep¨šl01g¨Śpek ritk¨˘n zuhannak le, szerintem nem nagy az es¨Ślye hogy pont amikor te utazol akkor lezuhan. Nem fog hidd el. J¨Ž utaz¨˘st ¨Śs sz¨Žlj ha meg¨Śrkezt¨Śl.
6/29 anonim válasza:
Általában a magyar repülõgépek ritkán zuhannak le, szerintem nem nagy az esélye hogy pont amikor te utazol akkor lezuhan. Nem fog hidd el. Jó utazást és szólj ha megérkeztél.
7/29 anonim válasza:
Mivel magyar repülőgép nagyon régóta nem zuhant le, egyre nagyobb az esélye, hogy mostmár egyszer le fog zuhanni. :) De azért ne félj, én is nagyon féltem mikor repültem, és teljesen meglepődtem, hogy nem zuhant le és túléltem. :) Biztosan te is túl fogod.
8/29 anonim válasza:
Ha lezuhan, ha nem, abban a pillanatban már úgysem tudsz mit tenni, szóval kár ezen idegesíteni magad.
Egyébként nagyon kicsi esélye van, szinte 0. Sokkal nagyobb esélye van egy autóbalesetnek, mint egy repülőgép-szerencsétlenségnek.
9/29 anonim válasza:
50 százalék hogy lezuhan 50 százalék hogy nem. Vagy igen vagy nem...:)
10/29 anonim válasza:
Nagyobb az esély, hogy autóbalesetet vagy vasút szerencsétlenség áldozata légy mint az, hogy a gép lezuhanjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!