Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Angliából megyek majd haza,...

Angliából megyek majd haza, viszont a táskámba, amit a repülőre viszek nem biztos hogy bele fog férni minden. Abba belekötnek, ha a zsebeim jól megvannak tömve?

Figyelt kérdés

Pl van egy ilyen térdig érő köpeny szerűségem (ruhadarabnak nem nagyon mondanám, inkább csak kiegészítő egy-egy szetthez) aminek van két nagy zsebe. Abba belemenne pl egy-egy kisebb doboz bonbon/csokoládé.

Na meg ruhákat kell hazavinnem, vannak darabok amik szintén jókora helyet foglalnak (pl pulcsi), szóval lehet lesz rajtam 2-3 pulcsi... xD

Csak így tudom megoldani, mert itt hagyni meg nem nagyon hagyhatok itt/akarok itt hagyni semmit.

Ez így még belefér szerintetek, vagy mennyire kötekedősek?

2014. márc. 27. 09:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A gépre sem engedtek fel? :D

Egyébként köszönöm a válaszokat mindenkinek :))

2014. márc. 27. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen egyetértek, a "Bobtom" nevű válaszolóval!

A pitiáner magyarokon röhög a többi utas, meg fél Európa!

Adják itt "rutinos utazóként" a tuti tanácsokat, miközben Angliában meg max mosogatásig vitte...

Kérdező! Ha úgy akarsz kinézni mint egy felfújt Micheline-baba, nosza!

Maximum nem férsz majd bele az ülésbe, vagy rosszul leszel útközben a rengeteg ruha alatt és elájulsz!

Ha meg miattad esetleg leszáll a repülő, akkor picit többe fognak kiszámlázni neked, mintha vettél volna egy plusz csomagot.

2014. márc. 27. 13:56
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Álljatok már le, az eBay tele van málhamellényekkel erre a célra, ezek a népek [link] egész ruhatárat árulnak ugyanerre a célra, nem a sóher magyarok egyedül.

Kérdező, csak bátran, én kanadai vagyok és Scottevest nadrágban-kabátban repülök Új Zélandtól Európáig mindenhova és boltot lehetne nyitni abból ami a zsebeimben van. Ha minden kötél szakad, a Scottevest dzseki hátába belefér a laptop csak az nagyon kényelmetlen :D

2014. márc. 27. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem mindenki járt már így, hogy egy két pulcsi magára, zsebekbe mobil, kulcs stb. De azért van egy határ. Ha már nagyon nem kényelmes vegyél feladandó poggyászt.

Hülyeség, hogy az a rutinos aki fillérekől utazik, ha valaki ennyire csak a pénzre megy utazáskor az miért utazik egyáltalán? Hogy itt elmondhassa járt egy halom országban, kár, hogy még a metróra sem szállt föl, mert drágálta a jegyet? Szánalmas.

2014. márc. 27. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért... mostanában mélyrepülésben van az utazás témakör válaszadóinak tanácsadási színvonala.

Úgy látom, egyre többen érzik úgy, hogy miközben önmaguktól egy beszállókaput nem találnának meg egy repülőtéren, és képtelenek lennének egy alap repülőjegy megvásárlására is, ettől függetlenül képesek otthonról az asztal mellől megmondani a tutit.

Na ezt nevezem én mélyrepülésnek.

2014. márc. 27. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:
30%: én a kényelemért hajlamos vagyok többet fizetni, de az se lehet rossz, ha öt réteg ruhában bepállik az ember.
2014. márc. 27. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:

"Adják itt "rutinos utazóként" a tuti tanácsokat, miközben Angliában meg max mosogatásig vitte... "

ezt nem is tudom honnan vetted? :D én pl. Angliában 11 éve dolgoztam, nekem elég volt annyi, 5 országban éltem, 3 éve pedig Svájcban, ide is mentem férjhez. gondolom sejted, hogy nem mosogatok.

ettöl függetlenül, simán utazok csak kézipoggyásszal..

Kérdezö, nem, nem engedtek fel az izraeli el al járatra, meg kellett várnom a brussels airlines gépét ,- terrorveszélyre fogtak mindent 2 orán keresztül motoztak, 2005-ben volt (egyébként akkor éppen Belgiumban "mosogattam")

2014. márc. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!