Angliából megyek majd haza, viszont a táskámba, amit a repülőre viszek nem biztos hogy bele fog férni minden. Abba belekötnek, ha a zsebeim jól megvannak tömve?
Pl van egy ilyen térdig érő köpeny szerűségem (ruhadarabnak nem nagyon mondanám, inkább csak kiegészítő egy-egy szetthez) aminek van két nagy zsebe. Abba belemenne pl egy-egy kisebb doboz bonbon/csokoládé.
Na meg ruhákat kell hazavinnem, vannak darabok amik szintén jókora helyet foglalnak (pl pulcsi), szóval lehet lesz rajtam 2-3 pulcsi... xD
Csak így tudom megoldani, mert itt hagyni meg nem nagyon hagyhatok itt/akarok itt hagyni semmit.
Ez így még belefér szerintetek, vagy mennyire kötekedősek?
Viszont még egy kérdés: Amit a biztonsági ellenőrzést követően vásárolnék a reptéren, pl ital ajándékba otthonra vagy bármi, azt vihetem kézben is, vagy mindenképp bele kell azt is gyömöszölnöm a táskámba? :)
Nem igazán szoktam repülőzgetni, szóval nem tudok ilyenekről sem semmit.
Jótanács: ami a testeden van, azzal senki nem foglalkozik.
Tömd meg a zsebeidet, vegyél fel minden ruhát ami túlméretes lenne, akassz a nyakadba három pulcsit, köss a derekadra két kabátot. Vedd fel a fejedre a sapkád, dugdozd tele a zsebeidet.
De ezért ne vegyél extra poggyászt, könyörgöm. Azt hagyd meg a tudatlanoknak.
Nyugi bobtom, mi is ki szoktunk nevetni, amikor te tízszer annyiért utazol ugyanazon a gépen, mint mi tesszük ezt.
Szerintem ha van gáz dolog, amit a magyarok tesznek, az az, amikor a bőröndjükkel állnak sorba maguk helyet, és amikor fogalmuk nincsen az olcsó utazásról, de osztják az észt.
bobtom azért tettem fel a kérdést, mert nem értek az ilyen fajta utazáshoz, nem sűrűn utazom repülővel és csak próbálom felmérni a lehetőségeimet, nem azért hogy elszóljanak engem vagy bárki mást :)
Kedves többiek akkor végülis megérné egy pulcsi helyett kettőt felvenni max, na meg az a ruhakiegészítő amit mondtam, az jó lenne mert nagy zsebe van.
Ha majd rutinos utazó leszel, sosem fizetsz extrákért. Azok olyanok mint az üveggyöngyök, amikkel az indiánokat vásárolták meg.
A zsebet telepakolni legális, szabad dolog. Annyi ruhát veszel magadra, amennyiben jól érzed magad. Használd ki.
én utaztam már ugy, hogy rajtam volt 2 nadrág, meg 4 felsö...senki nem szolt semmit...söt le se kellett vetköznöm :P
én se vennék nagy böröndöt..teljesen felesleges lenne.
amiket a reptéren viszek, azokat külön szoktam felvinni a gépre, nem gyömöszölöm a táskámba. (én évente kb. 8 -10 szer repülök, eddig egyszer vetköztetettek le, az is Izraelben volt, de akkor a gépre se engedtek fel :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!