Londonból Bp. Re utaztunk. Utolsó beszállók ként elvették tőlünk a kézi poggyászunk mivel nem fért fel a gépre ezért a csomagtérbe viszik. Haza érve vettem észre, h minden pénzem hiányzik. Ellopták! Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Sajnos draga tanulopenz. Minden erteket ki kell venni ilyenkor, de minimum a penzt, telefont, iratokat, laptopot, fenykepezogepet. Egy kis szatyorba berakod, az mar felviheto a fedelzetre akkor is, ha tul kicsi a gep.
Vagy lakattal zarhato kezipoggyaszt kell venni.
Utolsó!
Nem feladott poggyász volt, hanem kézi, csak levitték, mert nem fért mar a tárolóba..... Nem megy az értő olvasas?
" Nem feladott poggyász volt, hanem kézi, csak levitték, mert nem fért mar a tárolóba..... Nem megy az értő olvasas?"
Látom a másik sértegetése nagyon megy. Hidd el tudom miről van szó. Amit levisznek abból gyakorlatilag feladott poggyász lett. Amiben meg tilos pénzt tartani. ÉRTED? Fel kellett volna vigye magával, kézi poggyászként... Ezt minden légitársaságnál megteheti!!
(kizárólag a hatalmas méretű kézi poggyászt szokták levinni, de ekkor is fent lehet veled egy pici, amiben a pénzt, iratokat tartod. A kérdező hülye volt, nem olvasott utána a szabályoknak, ennyi történt. )
" szerint a tolvajlás természetes, aki nem vigyáz tapasztalatlanul a holmijára, így járt, éljenek a tolvajok. Nagyszerű."
Ülj le, egyes. Ilyet én nem mondtam. Ha benne van a szabályzatban, hogy ne tegyél pénzt feladott csomagba, mert semmi felelősséget nem vállalnak érte, akkor nem csinálunk ilyet. Ha mégis, akkor magunkban keressük a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!