Olaszországban meg tudom magam értetni spanyolul? Esetleg valakinek van valami hasonló tapasztalata?
még angolul sem érteted meg magad,nemhogy spanyolul.
Tedd fel a kérdést másképp
Magyarországon megtudom magam értetni szlovákul???szerinted??
az olaszok sokszor értik a spanyolt, ha valaki spanyolul beszél hozzájuk és fordítva. Hisz a szókincsük egy felmérés alapján szinte 80%-ban egyezik.
Ezeket olvasván érdekelnének a tapasztalatok
nem nehéz a felfogásom,csak kint élek Olaszországban és tapasztaltam a dolgokat.
Vannak szavak amik hasonlítanak a spanyol nyelvre,de attól még nem olasz nyelv az.Amikor kijöttem angolul tudtam.Ha azt mondom,hogy 50 olaszból 2 tudott angolul akkor lehet sokat mondtam.A szoba társam spanyol.Neki is gondjai voltak az olasz nyelvvel hiába írod,hogy a 80%-a hasonló mint az olasz nyelvnél..De ha ilyen okos vagy,akkor minek tetted fel a kérdést?? Tessék kimenni és megtapasztalni..
én egy fórumon úgy olvastam, hogy ha kint spanyolul szólalsz meg, akkor megérti az olasz...
erre lettem volna(lennék) kíváncsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!