VAn egy kis gondom az online checkin-nel. Valakivel hasonlo?
A helyzet az hogy utazom ket kicsi babaval...angliába,februar 11.-én és az ikrek akik februar 12.-én töltik be a 2 éves kort...nos a jegyrendeles megvolt, de az on line check in-nel adodott egy problema, konkrétabban ez:The infant booked is either over 2 years old or will reach that age prior to the return date of travel in this booking.
The infant fee is not therefore not valid and online check-in is not permitted.
Please contact your local reservation centre for rebooking.......na szoval ha jol ertelmezem akkor itt a problema a visszaút, de en a jegyet csak egyirányba rendeltem...most akkor hogy van ez? hiába probalok neten keresni elerhetoseget az legitársaságra, hogy felhivjam oket, mindenhol csak az e-mail-es kapcsolatot irja ki...es ahogy en ismerem a Ryanair-legitársaságot, azok nem lesznek hajlandoak valaszolni bármit is írnek nekik....a pénzt már levontak a szamlamrol, de az on-line check in igy felbemaradt....esetleg ha nem csinalom meg neten keresztul a becsekkolast, megtehetem ezt az indulaskor is a repuloteren? de ahogy tudom fog kellni illeteket fuzetni? mennyire igaz ez? vagy esetleg aki jartas ebben, vagy tortént valakivel hasonlo kerem irjon :/ koszi nektek :)
However if you still want to speak to an agent you can call on the following number:
+ 44 871 246 0002 – English speaking. Calls cost £0.10 per minute plus international calling rates and network extras.
Our lines are open Mon - Fri, 09:00 - 19:00 GMT, Sat 10:00 – 17:00 GMT and Sun 11:00 – 17:00 GMT.
feltetelezem tudsz angolul , ezt a szamot talaltam a honlaphujon mivel magyar call centre nincs.
ez meg egy erdekes cikk...
szerencsere en meg sosem utaztam veluk de amiket most olvastam nem is fogok. rendes legitarsasag is kb annyira jon ki mint a fapadosok ha osszeadsz minden koltseget, de ott legalabb kapsz etelt italt, nem kell aggodnod ilyen problemak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!