Svájcban dolgozok éppen, de magyarországon valami kretén feljelentett online becsületsértésért. Írtam egy levelet a bíróságra h megbántam, stb. Ha küldenek idézést, muszály bemenni? Mit csinálhatnak ha nem? (Svájc nem EU).
1. Az, hogy EU vagy nem EU - nem jelent semmit. Kiadatási egyezményt lehet kötni egy dél-amerikai országgal is. Úgy tudom, az a megállapodás ami az "Európai Unió, az Európai Közösség és a Svájci Államszövetség között, a Svájci Államszövetségnek a schengeni vívmányok végrehajtására, alkalmazására és fejlesztésére irányuló társulásáról" kötöttek, az tartalmaz ilyesmit is - majd egy nemzetközi jogász megmondja.
2. Ha nem jelensz meg, az a legrosszabb. Úgyis elkapnak...
Bocs,csak kíváncsiság,,,Mit lehetett online megsérteni valakit hisz állandóan rondákat írogatnak egymásnak és nem történik semmi.
Azt sem tudtam,hogy létezik ilyen.
hol milyen forumon szidtál valakit?
van ilyen hogy valaki nem tud ott lenni, ezért nem fogsz plusz 2 év letöltendőt kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!