Paal renáta kérdése:
Londonból Bp. Re utaztunk. Utolsó beszállók ként elvették tőlünk a kézi poggyászunk mivel nem fért fel a gépre ezért a csomagtérbe viszik. Haza érve vettem észre, h minden pénzem hiányzik. Ellopták! Valakinek volt már hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
FIGYELEM!! Saját tapasztalataim alapján (ami az első utazás volt)...Érdemes minden értéket magatoknál tartani! Mivel sajnos akadnak gerinctelen lelkiismeret nélküli emberek...akiknek lehet,hogy tökmindegy. De tételezzük fel,hogy valaki pont ez miatt nem tud haza utazni (menni). :-(2014. márc. 26. 19:37
11/11 A kérdező kommentje:
Nem mutogatni és nem is bűnbakot akarok keresni. Mivel pénzről van szó és ezért bizonyíték hiányában feljelentést sem tehetek. Tény (tapasztalatlanságomból és jóhiszeműségemből fakadóan) a hunyó én vagyok. Azóta jóval "okosabb" lettem. :) Drága tanuló pénz volt.
2014. ápr. 20. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!