Van valakinek tapasztalata az Álommester team kft-ről és hasonló cégek általi utazásokról?
2010.11.11 Kitssee csokoládégyár látogatása.990.-Ft
Óriásit csalódtam a többi újonnan ilyen helyre elmenő utassal együtt.
Az egész egy átverés!!!
Először is:
Indulás reggel 5:40 perckor autóbusszal.
Úti cél Herceghalom,valami házasság kötő terem.
Itt 12:30.-ig termékbemutató!Nem vicc 5.5 órán keresztül ülni,kényelmetlen székéken és hallgatni a jó kis átverést.Aztán az ebéd:valami tészta rajta pörkölt szafttal.(ez a finom ebéd?)
A termék bemutatóról bővebben:
Kizárólag kínai termékeket árulnak elképesztő drága áron!
APEH-osok nak ajánlom a céget.Számlát,blokkot senki nem kapott!
Az áruk származási helye részben biztosan a Józsefvárosi piac.
(kosmodisk,mosógolyó,stb).
A cég emberei: Gratulálok nekik elmehetnének komikusnak.(lehet hogy ez a szakmájuk?)
A csaj,elég bunkó volt az utasokkal,fiatalokkal.
Az Istvánka nevű srác ügyködése siralmas volt....
Az egész a nyugdíjasok átrázásából szól.
De jól csinálják ezt a "CÉG" emberei,gratula nekik ezért!!!
Ami baromira nem tetszett:
Gagyi kínai termékeket akartak ránk sózni, a székek kényelmetlenek voltak, az ebéd kriminális, a bemutató 5.5 óra,Ausztriában 1 azaz egy órát voltunk,csokigyár az nincs csak valami bolt,majdnem éhen haltam de nem tudtam kaját venni sehol,a busz megállás nélkül 3 órán keresztül jött haza...
A"csokigyár" is megérne egy ellenőrzést,már ha tényleg létezik...Olyan mintha csak valami díszlet lenne az egész.
Furcsa az biztos...
SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!!! azaz mégse, APEH nak, Fogyasztó védelemnek AJÁNLOM!
Hú, hát nem semmi. Gondoltam, hogy valami nagy kamu...
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!